Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Εκδήλωση για τον οικουμενικά σύμβολα του Ολυμπισμού

Πάτρα: Εκδήλωση για τον οικουμενικά σύμβ...

Από τον Σύλλογο Καλών Τεχνών Πάτρας « Κωστής Παλαμάς»

Ο Σύλλογος Καλών Τεχνών Πάτρας « Κωστής Παλαμάς» διοργανώνει την Παρασκευή 22 Απριλίου και ώρα 20.30, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του ΤΕΙ Πατρών, εκδήλωση για να τιμήσει τα οικουμενικά σύμβολα του Ολυμπισμού, τα 120 χρόνια  Ολυμπιακού Ύμνου, (1896-2016)  και τα80 χρόνια του θεσμού της σύγχρονης Ολυμπιακής φλόγας,(1936-2016).

 

Στο  πλαίσιο της εκδήλωσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα παρουσιαστεί και το βιβλίο- λεύκωμα του συγγραφέα Θεόδωρου Μαλλιά , με τίτλο .«Ολυμπισμός- Ολυμπιακός ύμνος- Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο- Κωστής Παλαμάς».

 

Την Παρασκεύη  15 Απριλίου, οι συνεργαζόμενοι φορείς, για την υλοποίηση της εκδήλωσης, συναντήθηκαν στο Ηotel Βυζαντινό. Θέμα της συνάντησης η ανταλλαγή απόψεων για την άρτια διοργάνωση, της επικείμενης εκδήλωσης.

Συμμετείχαν ο συγγραφέας και πρόεδρος του Συλλόγου  Καλών Τεχνών Πάτρας« Κωστής Παλαμάς» , Θεόδωρος Μαλλιάς, καθώς και οι  υπεύθυνες της εκδήλωσης , Γεωργία Γιάχου και Αικατερίνη Αντωνακοπούλου. Το Σύλλογο Νέων καλλιτεχνών Πάτρας εκπροσώπησε η  φη Αναλυτή, το Σοροπτιμιστικό Σύλλογο Πάτρας η  εωργία Μοσχονά, τον   Σύλλογο ΦΑΕΘΩΝ¨ Club Περιπατητών Δρομέων και Μαραθωνοδρόμων Πάτρας , ο Χρήστος Μοσχονάς και τον Συλλόγο Δρομέων Υγείας Πάτρας η Ναυσικά Στούμπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture