Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΕΕΔΕ: Ξεκινά τον Απρίλιο στην Πάτρα το Diploma in Sales Management & το Diploma in Digital Marketing

ΕΕΔΕ: Ξεκινά τον Απρίλιο στην Πάτρα το D...

Παρέχεται έκπτωση 18% για εγγραφές έως 6 Απριλίου 2016

Tο Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη δυο μακροχρόνιων προγραμμάτων στους τομείς των Πωλήσεων και του Digital Marketing.

Στον τομέα των Πωλήσεων, προσφέρεται το Diploma in Sales Management, το μοναδικό πιστοποιημένο πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων και έχει ως ημερομηνία έναρξης τις 8 Απριλίου 2016 στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Institute of Sales & Marketing Management (ISMM) και αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για Στελέχη Πωλήσεων.

Το πρόγραμμα, που μετρά μέχρι σήμερα 1.000 αποφοίτους πανελλαδικά, ολοκληρώνεται σε 8 μήνες και περιλαμβάνει 10 ενότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα των πωλήσεων. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα και το πιστοποιητικό παρακολούθησης χορηγείται απευθείας από το ISMM.

Το Diploma in Digital Marketing του Chartered Institute of Marketing (CIM), αποτελεί την κορυφαία επαγγελματική πιστοποίηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το Digital Marketing καθώς αποτελεί το μοναδικό professional qualification με το οποίο πιστοποιείται ότι ο κάτοχός του μπορεί να ασκήσει το Digital Marketing σε στρατηγικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 μήνες και η έναρξή του θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου 2016 στην Πάτρα. Απευθύνεται σε στελέχη με προϋπηρεσία και εμπειρία στο μάρκετινγκ, σε κατόχους πτυχίων πανεπιστημιακών σχολών συναφών ή μη ειδικοτήτων που στερούνται προϋπηρεσίας, καθώς και σε όλους όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Διεξάγεται στην Αγγλική γλώσσα και η πορεία των συμμετεχόντων αξιολογείται με εργασίες οι οποίες διορθώνονται στη Μ. Βρετανία από εξεταστές του CIM.

Το κόστος των προγραμμάτων μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για εγγραφές έως τις 6 Απριλίου 2016 παρέχεται ειδική έκπτωση της τάξεως του 18%.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ, κ. Άντυ Γαρδίκη, τηλ. 2610 318 573, 2610 336 352, e-mail: [email protected] , www.eede.gr

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 54 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 26 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 4.200 αποφοίτους.

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της ΕΕΔΕ και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά