Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαρτίου

Ζώδια

Ιχθύες

Με την θετική γωνία Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, προχωράτε αυτές τις μέρες σε γρήγορες κι επιτυχημένες κινήσεις κι επαφές ή συμφωνίες στα επαγγελματικά και σε ζητήματα οικονομικά. Μια όψη που σας ωθεί να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Επιτυχημένες επίσης αγορές και πωλήσεις. Στείλτε βιογραφικά. Έξυπνες ιδέες για νέα έσοδα.

Κριός

Ο Ερμής που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα θετική όψη με τον δυναμικό Άρη, η οποία αυτές τις μέρες σας ωθεί σε καίριες κι επιτυχημένες επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Τονώνει σημαντικά την επικοινωνιακή σας δεινότητα και την οξύνοια. Πολλή έμπνευση. Καλές μέρες για ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων. Ευνοεί την αγορά οχήματος.

Ταύρος

Λόγω της θετικής όψης Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό αυτές τις μέρες να προχωράτε σε επιτυχημένες οικονομικές ή άλλες συμφωνίες και διευθετήσεις. Μια όψη που φέρνει και παρασκηνιακές επαφές. Επίσης σας τονώνει ψυχικά, προσφέρει πολλές συνειδητοποιήσεις και σας επιτρέπει να έχετε καλύτερο έλεγχο της ζωής σας. Αποβολή παλιών στοιχείων.

Δίδυμοι

Μια καλή όψη για την δικτύωση, τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή, το τρίγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα σας βοηθά αυτές τις μέρες να έρθετε σε επαφή με άτομα με τα ίδια θέλω και στόχους, ενώ ωθεί σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες. Ιδανικές μέρες για ξεκίνημα συνεργασιών και κάποιου project μέσα απ' το ίντερνετ.

Καρκίνος

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σας κάνει αποτελεσματικούς στην επικοινωνία, σας ωθεί σε επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες. Είστε πιο δυναμικοί τώρα και το πεδίο είναι ελεύθερο να δράσετε. Στείλτε βιογραφικά, διεκδικήστε πράγματα.

Λέων

Τονώνει σημαντικά το νου και την επικοινωνιακή σας ικανότητα το τρίγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες προσφέρει έμπνευση και ωθεί σε θετικές επαφές και δράσεις. Η επικοινωνία γίνεται πιο ενδιαφέρουσα στα ερωτικά, τα οποία προχωρούν. Ευνοεί σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, διδασκαλία, συγγραφή.

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, το τρίγωνο Ερμή-Άρη, λόγω του οποίου αυτές τις μέρες μπορεί να προχωράτε σε επιτυχημένες και καίριες συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, κυρίως για θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, φορολογικών, κληρονομικών κλπ, ή και για θέματα σπιτιού/ακινήτων. Δυναμώνει τον εσωτερικό σας κόσμο και προσφέρει διαύγεια συναισθηματική.

Ζυγός

Αυξάνει πολύ την οξύνοια και την έμπνευση αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, ενώ σας ωθεί σε δυναμικές κινήσεις για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Επαφές οι οποίες προχωρούν γρήγορα, το ίδιο και σχέσεις και συνεργασίες. Γενικά είστε αρκετά δυναμικοί στην επικοινωνία τώρα. Πάρτε πρωτοβουλίες, ξεκινήστε πράγματα.

Σκορπιός

Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα σας κάνει αυτές τις μέρες αρκετά δραστήριους και διεκδικητικούς σε θέματα οικονομικά κι εργασιακά, ενώ γίνονται επιτυχημένες επαφές, συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις. Ευνοούνται τα ξεκινήματα. Τακτοποιείτε γρήγορα διάφορα ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. Επιτυχημένες επαφές και ξεκινήματα και για θέματα υγείας και διατροφής.

Τοξότης

Ο δυναμικός Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας δέχεται τώρα θετική όψη απ' τον Ερμή, η οποία αυτές τις μέρες σας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στην επικοινωνία και τη δράση, ωθεί σε καίριες κινήσεις και πρωτοβουλίες, κυρίως στα ερωτικά ή σε δημιουργικά project, ενώ αυξάνει την έμπνευση, την δημιουργικότητα και την οξύνοια. Ευνοεί τα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, μπορείτε να προχωρήσετε με ταχύτητα και με επιτυχία διάφορα θέματα, κυρίως ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, και κάποια ζητήματα που πρέπει να κλείσουν. Τακτοποιείτε γενικά το παρελθόν σας. Τονώνει τον ψυχικό σας κόσμο και την πνευματική σας ζωή.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στην επικοινωνία σας κάνει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο ωθεί σε καίριες και επιτυχημένες συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, ενώ ευνοεί τη δικτύωση και τις γνωριμίες. Βρίσκετε ανθρώπους με τους οποίους μιλάτε την ίδια γλώσσα. Ευνοεί ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων. Εύνοια και στις μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being