Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μαύρισμα πριν σας "δει" ο ήλιος

Μαύρισμα πριν σας "δει" ο ήλιος

Της Ρέας Σταθοπούλου

Το μαύρισμα με αερογράφο είναι μια υπηρεσία πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες υπηρεσίες μαυρίσματος. Προσφέρει σε άνδρες και γυναίκες με κάθε είδους επιδερμίδα τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια αξιοσημείωτη διαφορά στο χρώμα της επιδερμίδας τους. Το αποτέλεσμα θα  καταπλήξει με ένα άψογο και ομοιόμορφο μαύρισμα. Το California Tan sunless προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός πλουσίου φυσικού μαυρίσματος, χωρίς κάποιο κίνδυνο.

Η εταιρία California Tan ξεκίνησε το 1987 όπου το επιστημονικό κέντρο ερευνών της στο Λος Άντζελες, ένα κέντρο ιατρικής το οποίο στηρίζεται σε έρευνες που αφορούν τον ήλιο και τις υπεριώδεις ακτίνες κατασκεύασε το California Tan sunless με σκοπό να προσφέρει ένα άψογο και ομοιόμορφο μαύρισμα σε μόλις δέκα λεπτά. Το μαύρισμα επιτυγχάνετε με υπερσύγχρονο σύστημα ψεκασμού και με την χρήση φυτικών προϊόντων. Το ενεργό συστατικό των φυτικών προϊόντων τα οποία χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί το φυσικό αποτέλεσμα μαυρίσματος είναι η διυδροξυακετόνη (DHA).

Η DHA εξάγεται από το τεύτλο της ζάχαρης και για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες οι επιστήμονες μελετούν τη μηχανική του μαυρίσματος που προκαλεί. Ενυδατώνει και ενισχύει το δέρμα με αλόη και βιταμίνη Ε, δεν κιτρινίζει το δέρμα αλλά δίνει ένα πολύ ωραίο σοκολατί χρώμα. Το αποτέλεσμα βέβαια εξαρτάται από διαφόρους παράγοντες όπως τον τύπο της επιδερμίδας, το χρώμα του δέρματος και άλλους. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, καλύπτει αποτελεσματικά ραγάδες κυτταρίτιδα, φλεβίτιδα, ευρυαγγεία, με υφή που δεν “κολλάει”, στεγνώνει γρήγορα και φυσικά χωρίς έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Όσο ζωογόνος και αν είναι ο ήλιος, δεν παύει να είναι και επικίνδυνος για την υγεία μας. Πολλά προβλήματα προκαλούνται από την έκθεση στις ακτίνες του ηλίου, όπως η πρόωρη γήρανση, πανάδες, κηλίδες, εγκαύματα ακόμα και καρκίνος. Η χρήση του αντηλιακού φυσικά και παρέχει προστασία αλλά πολλές φορές δεν είμαστε τόσο τυπικοί στην εφαρμογή του. Πλέον μπορείτε να επιλέξετε να έχετε ένα εξωτικό μαύρισμα, ακίνδυνα οποιαδήποτε στιγμή του έτους θέλετε χωρίς να εκτίθεστε στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Με τον αερογράφο California Tan sunless μπορείτε να εμφανιστείτε στην παραλία μαυρισμένοι αλλά και να κάνετε την παρουσία που θέλετε με στυλ, σε ιδιαίτερες στιγμές σας, γιατί….. θα μείνουν αναλλοίωτες από τον φωτογραφικό φακό.

Σας καλούμε στο κέντρο μας να το δοκιμάσετε και να αποκτήσετε ένα εξωτικό και σοκολατένιο μαύρισμα σε δέκα μόνο λεπτά. Γιατί η ομορφιά είναι πλέον εφικτή και συνέπεια σωστής επιλογής.

Be Beautiful
Ινστιτούτο αισθητικής

Πάτρα, Ερμού 56-58, 5ος όροφος, ΤΚ. 26221 
Τηλ: 2610.222.111 Κιν: 6944348187

s: www.bebeautiful.com.gr e: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά