Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μακελειό από έκρηξη στην Άγκυρα - Ανέβηκε στους 32 ο αριθμός των νεκρών - Εικόνες χάους - ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

Μακελειό από έκρηξη στην Άγκυρα - Ανέβηκ...

Υπάρχουν φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα αυξηθεί

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με το Reuters, οι νεκροί από την επίθεση φτάνουν τους 32.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Άγκυρας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 25 νεκρούς και 75 τραυματίες. Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη κοντά σε στάση λεωφορείου στην περιοχή της κεντιρκής πλατείας Κιζιλάι, νευραλγικό κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας, πολύ κοντά στην Εθνοσυνέλευση, το υπουργείο Εσωτειρκών και πρώην γραφεία της πρωθυπουργίας.

Οχήματα τουλίχτηκαν στις φλόγες, επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβέστες και δεκάδες ασθενοφόρα, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε υπό το φόβο νέας επίθεσης.

Σε ανακοίνωση της νομαρχίας γίνεται λόγος για τουλάχιστον 25 νεκρούς και 75 τραυματίες, οι οποίοι έχουν διακομιστεί σε δέκα νοσοκομεία της πρωτεύουσας. Δώδεκα εξ αυτών φέρεται να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Γίνεται λόγος από τη νομαρχία για ανατίναξη παγιδευμένου αυτοκινήτου κοντά σε στάση λεωφορείου χωρίς να διευκρινίζεται εάν επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας ανέφερε υπό καθεστώς ανωνυμίας πως επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης. Κατά τον ίδιο επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας.

Υπάρχουν φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα αυξηθεί καθώς το σημείο είναι εξαιρετικά πολύσύχναστο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Έκρηξη σημειώθηκε σε πάρκο στην Άγκυρα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για τα αίτιά της, όμως ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, πυρά ακούστηκαν μετά την έκρηξη, ενώ ασθενοφόρα έχουν σπεύσει επί τόπου.

Σύμφωνα με τη Hurriyet η έκρηξη έγινε στις 6.35 το απόγευμα, από παγιδευμένο αυτοκίνητο. Πολλά οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο εξερράγη κοντά σε στάση λεωφορείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις