Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Μαρτίου

Ζώδια

Ιχθύες

Ο Ερμής συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες σας κάνει να είστε κάπου “αλλού”, να ονειροπολείτε και να είστε αφηρημένοι, κάτι που θέλει προσοχή γιατί προκαλούνται προβλήματα στην επικοινωνία και διάφορες παρεξηγήσεις. Επίσης προσοχή σε ψέματα, αυταπάτες και απώλειες αντικειμένων. Άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση ωστόσο.

Κριός

Η συνάντηση του Ερμή με τον ονειρικό Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, προκαλεί αυτές τις μέρες έντονη τάση αφηρημάδας και ονειροπόλησης, όπως επίσης και τάσεις φυγής. Αυξημένη όμως καλλιτεχνική έμπνευση και πνευματική ευαισθησία. Προσέξτε ιδιαίτερα τις αυταπάτες – υπάρχουν πολλά μπερδέματα, αλλά και παρασκήνια ή μυστικές επαφές και γνωριμίες.

Ταύρος

Παρεξηγήσεις σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή στις επαφές σας μέσω ίντερνετ προκαλεί αυτές τις μέρες η ομιχλώδης σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μπορεί να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Προσέξτε τα ουτοπικά πλάνα για το μέλλον. Ιδανικές μέρες όμως για ενασχόληση με καλλιτεχνικές, πνευματικές, φιλανθρωπικές ομάδες.

Δίδυμοι

Αρκετή νοητική θολούρα προκαλεί η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες κάνετε διάφορα λάθη ή παραλήψεις από αφηρημάδα. Προσέξτε τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις στο χώρο δουλειάς και με άτομα εξουσίας – πιθανά και ψέματα. Επίσης προσέξτε να μην χάσετε κλειδιά, χρήματα, κινητό, κλπ.

Καρκίνος

Σας κάνει αυτές τις μέρες να ταξιδεύετε, νοητικά ή κυριολεκτικά, η ονειρική σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη ιδανική για αποδράσεις. Ωστόσο προσέξτε τα μπερδέματα και τις εξαπατήσεις στα ταξίδια σας, όπως επίσης και σε σπουδές και σε νομικές υποθέσεις. Άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση, ιδέες και φαντασία, ιδανική για συγγραφή.

Λέων

Λόγω της συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις και τις υποσχέσεις σε οικονομικά θέματα, ενώ ίσως αυτές τις μέρες τρέφετε και ορισμένες αυταπάτες, οικονομικές ή ερωτικές. Γενικά υπάρχουν μπερδέματα, ίσως και ίντριγκες – τα όρια δεν είναι καθόλου καλά. Ωστόσο προσφέρει και υπερβατικές ερωτικές στιγμές.

Παρθένος

Αυξάνει κατακόρυφα τον ρομαντισμό αλλά και την αφηρημάδα και τη νοητική θολούρα η ονειρική σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σας κάνει να “χάνεστε” στις σκέψεις σας. Πιθανόν να γνωρίζετε ανθρώπους μαγευτικούς αλλά και πλανευτικούς. Προσοχή σε ψέματα και αυταπάτες στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ζυγός

Αρκετά τα μπερδέματα στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητά σας γενικά αυτές τις μέρες με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα ψέματα και τις πλάνες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο επίσης και σε θέματα υγείας. Ίσως να αυξάνει την ευαισθησία σε τροφές και ουσίες, με πιθανές αλλεργίες.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να γνωρίζετε άτομα μαγευτικά ή να ανταλλάσσονται αρκετά ρομαντικά λόγια στα ερωτικά με την ονειρική σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, όμως ταυτόχρονα προσέξτε τις πλάνες και τις αυταπάτες. Ψέματα επίσης με τα παιδιά. Μια επιρροή που αυξάνει κατακόρυφα την δημιουργική και καλλιτεχνική σας έμπνευση.

Τοξότης

Προσέξτε την αφηρημάδα και τα ψέματα, με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα να προκαλεί αυτές τις μέρες διάφορες πλάνες κι αυταπάτες. Αυξάνει δε τη νοητική θολούρα και τα μπερδέματα. Ειδικά στο σπίτι και για ζητήματα ακινήτων μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις κι εξαπατήσεις. Αρκετή νοσταλγία. Πιθανή απώλεια αντικειμένων, κλειδιών κλπ.

Αιγόκερως

Πολλά τα επικοινωνιακά μπερδέματα αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία προκαλεί σύγχυση και θόλωμα νοητικό, ενώ μπερδέματα είναι πιθανά και σε μετακινήσεις. Προσέξτε τα ψέματα και τις εξαπατήσεις. Παρεξηγήσεις με συγγενείς. Όμως βγάζει τον ποιητικό σας εαυτό και έχετε αρκετή έμπνευση καλλιτεχνική – ιδανική για γράψιμο.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας θέλουν τώρα προσοχή από εξαπατήσεις και υποσχέσεις, λόγω της συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που αυτές τις μέρες προκαλεί επίσης μπερδέματα σε διάφορες συναλλαγές. Προσέξτε να μην χάσετε χρήματα κι αντικείμενα, ή να μην αγοράσετε πράγματα που τελικά θα βγουν αλλιώς απ' ότι φαίνονταν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being