Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λεχαινά: Μεγάλη ανταπόκριση στο δωρεάν τεστ ΠΑΠ

Λεχαινά: Μεγάλη ανταπόκριση στο δωρεάν τεστ ΠΑΠ

Την δράση διοργάνωσε το Κέντρο Καλλιρόη Παρρέν και η ΔΕ Λεχαινών

Το δικό του δώρο, ένα δωρεάν τεστ ΠΑΠ, έδωσε στις γυναίκες για την Γιορτή τους, το Κέντρο Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας "Καλλιρρόη Παρρέν"  που υλοποίησε την Τρίτη 8 Μάρτη  με μεγάλη επιτυχία τη δράση του.  Σε όσες γυναίκες επιθυμούσαν, παρείχε έναν προληπτικό έλεγχο ΠΑΠ ΤΕΣΤ στις γυναίκες στο Πολυδύναμο Ιατρείο Λεχαινών σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Δημοτική Ενότητα Λεχαινών Γεώργιο Γαλάτη.

Στην δράση αυτή ανταποκρίθηκαν  25  γυναίκες γιατί ήταν μια μοναδική ευκαιρία να κάνουν τον προληπτικό τους έλεγχο με ένα τεστ ΠΑΠ δωρεάν, δόθηκε βεβαίως προτεραιότητα στις άπορες κυρίες που είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα να εξεταστούν,  ενώ σημαντική ήταν η εθελοντική προσφορά της ιατρού Κυτταρολόγου Σοφίας Κατσαρού-Αλτάνη που χωρίς εκείνην δεν θα μπορούσε να γίνει η εξέταση.

Το Κέντρο Καλλιρόη Παρρέν και η Δ.Κ Λεχαινών ευχαρίστησαν θερμά και την γιατρό Σοφία Κατσαρού Αλτάνη, όπως και τον Δ/τη 6ης Υγειονομικής  Περιφέρειας .που ανταποκρίθηκε και έστειλε δύο Μαίες προκειμένου να βοηθήσουν την γιατρό στην λήψη των δειγμάτων  την κ. Αρετή Τσερεμέ και την κ. Ελένη Λιακοπούλου...Επίσης ευχαριστούν την Πρόεδρο επιστ..Μαιών Πατρών κ. Μαρία Κιούρτη καθώς και τις συντονίστριες του δικτύου Μαιών.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις