Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: "Πυρά" στον Αρχιεπίσκοπο για τους ομοφυλόφιλους και το όργανο του διαβόλου επί γης

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: "Πυρά"...

Τι ανάρτησε στην ιστοσελίδα του

Στη νέα ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος αναφέρεται στο θέμα των ομοφυλοφίλων, αντιδρώντας στη δήλωση ιερέα, οτι οι ομοφυλόφιλοι όπως και όλοι οι άνθρωποι είναι δημιουργήματα του θεού και "καυτηριάζει" τη σιωπή Ιερωνύμου.

Επιπλέον αναφέρει ότι αυτό τον κόσμο τον κυβερνά ο διάβολος και προσθέτει πως υπάρχουν όργανά του στη γη. Ο Μητροπολίτης παραθέτει σχετικό δημοσίευμα, που ονοματίζει όργανό του επί γης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ H ANΑΡΤΗΣΗ

"ΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

___________Στό λογικό αυτό ερώτημα δίδει απάντηση το παρακάτω δημοσίευμα. Μας το έστειλαν και σας το προσφέρουμε. Αν θέλετε, το πιστεύετε! Υπάρχουν πράγματα, που γίνονται, αλλά δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε! Οπωσδήποτε όμως μας δίδουν κάποια αφορμή, για να αρχίσουμε να βλέπουμε τόν κόσμο καί τα εν τω κόσμω συμβαίνοντα με άλλο μάτι, στοχαστικά. Αν θα ερωτούσε κάποιος τον υποσημειούμενο: ποιός κυβερνάει σήμερα τόν κόσμο; Θα απαντούσα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!   Ο Διάβολος όμως δεν είναι ορατός! Ορατά, άντιθέτως, είναι τα όργανά του, εδώ, εκεί καί παραπέρα.

_________Η Εκκλησία του Χριστού υπάρχει για να διαλύει τα έργα του Διαβόλου. Αλλά η Εκκλησία του Χριστού σήμερα είναι ζωντανή; Είναι μαχητική, όπως θάπρεπε; Είναι στις επάλξεις;  Δίνει την μαρτυρία της; Παίζει ρόλο Καθοδηγητού;

_______Να ένα παράδειγμα συμπεριφοράς σύγχρονου εκκλησια-στικού παράγοντος: Ιεράρχης, υπερασπιζόμενος τους ομοφυ-λοφίλους, προ ολίγων ημερών  είπε και τα εξής:«Οι Ομοφυλόφιλοι, όπως όλοι οι άνθρωποι, είναι δημιουργήματα του Θεού και ισχύει και γι΄ αυτούς ο αντίστοιχος σεβασμός και η τιμή και όχι η βία και η απόρριψη»!

________Με άλλα λόγια: Ο Θεός φταίει, που τους δημιουργεί! Εμείς στον ομοφυλόφιλο οφείλουμε όχι μόνο σεβασμό, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!  Σας ερωτώ: είναι λόγια του Χριστού αυτά; Ακούσατε μήπως κάποια διόρθωση, κάποια αντίρρηση από την Διοίκηση της Εκκλησίας;

________Ο Διάβολος, λοιπόν, κυβερνάει τον κόσμο σήμερα, κάποιος δε θαρραλέος ερευνητής είχε το θάρρος να τον ονοματίσει. Λέγεται Λόρδος Ρότσιλντ. Είναι Εβραίος! Κρατάει στά χέρια του τον Μαμμωνά, δηλ. το χρήμα, και με αυτό διευθύνει την ανθρωπότητα. «Η περιουσία του υπολογίζεται στα 500 τρις. ευρώ, όλα σε τούβλα χρυσού».

__________Κιβωτός της σωτηρίας μας, λοιπόν, παραμένει η Εκκλησία του Χριστού. Θησαυρός μας ο Ιησούς Χριστός! Όσοι είναι μέσα στην Κιβωτό, σώζονται! Καί όσοι, εν μετανοία διατελούντες, ξαναγυρίζουν στην Κιβωτό, είναι καλοδεχούμενοι! Η Εκκλησία μας είναι η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική του Χριστού Εκκλησία! Εμείς οι Κληρικοί είμεθα αμαρτωλοί, όπως κάθε άνθρωπος, αλλά αγωνιστές της αρετής. Αγωνιζόμεθα και την εμπειρία μας προσπαθούμε να την μεταδώσουμε στούς χριστιανούς μας.  Τον προσωπικό μας γιατρό τον επιλέγουμε. Τούτ' αυτό κάνουμε, πρέπει να κάνουμε,  και για τον πνευματικό μας Πατέρα, τον διαλέγουμε, τον εμπιστευόμεθα και τόν ακολουθούμε! Και με τόντρόπο αυτό σωζόμεθα! Ενούμεθα με τον Χριστό μας, γινόμαστε αληθινά καί αληθινοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!"

Αίγιον, 22 Φεβρουαρίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

http://mkka.blogspot.gr/

 

*********************

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις