Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Μεταξύ οικουμενικής και εκλογών διαλέγω τις εκλογές"

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Μεταξύ οικουμ...

O πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Αλέξη Τσίπρα

«Μεταξύ οικουμενικής και εκλογών διαλέγω τις εκλογές. Θα αντέξει η οικονομία μας μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση αν αυτή προκύψει. Δεν τις ζητώ τις εκλογές και δεν θα τις προκαλέσω», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΝΔ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό,σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Αλέξη Τσίπρα και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει ένα παράλληλο πρόγραμμα άλωσης του κράτους, χειραγώγησης των αρχών και παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη.

Απέναντι στο ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι κανείς δεν θέτει κάτι τέτοιο και με εξαίρεση το προσφυγικό και τα εθνικά όπου μπορεί να υπάρχει ένα πλαίσιο συνεννόησης, χωρίζει άβυσσος την ουσία των πολιτικών που θέλουν να εφαρμόσουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αν η κυβέρνηση απωλέσει τη δεδηλωμένη τότε θα ενεργοποιηθούν οι διατάξεις του Συντάγματος.

«Μεταξύ οικουμενικής και εκλογών διαλέγω τις εκλογές. Θα αντέξει η οικονομία μας μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση αν αυτή προκύψει. Δεν τις ζητώ τις εκλογές και δεν θα τις προκαλέσω», είπε μεταξύ άλλων ενώ απάντησε αρνητικά και στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας με άλλο πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις