Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

Η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα τ...

Οι δυο κοπέλες φέρεται να είχαν καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ

Οι μεταλλικές λαμαρίνες στις οποίες προσέκρουσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη φαίνεται να προκάλεσαν τα θανάσιμα τραύματα στον γνωστό τραγουδιστή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Και οι δύο, ηλικίας 21 και 30 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Η 30χρονη φέρει σοβαρά κατάγματα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε η 21χρονη.

Η έκθεση της Τροχαίας αναφέρει για το δυστύχημα: «Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Ο Παντελής Παντελίδης απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής μία ώρα μετά το δυστύχημα και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί πρώτος τον αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα έκανε πρεμιέρα και στη συνέχεια τα συγγενικά του πρόσωπα.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις