Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Mega sessions: για όσους θέλουν ολοκληρωμένη μεταμόσχευση μαλλιών σε μία μόνο συνεδρία

Mega sessions: για όσους θέλουν ολοκληρω...

Από την πρωτοπόρο κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Bergmann Kord

Στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord, πρωτοπόρο στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα, πραγματοποιούνται και οι λεγόμενες επεμβάσεις mega sessions, εφόσον τηρούνται βέβαια και οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ως μεγάλες συνεδρίες, ή και mega sessions, νοούνται οι επεμβάσεις κατά τις οποίες εμφυτεύονται περισσότερα από 3.000 τριχοθυλάκια και διαρκούν κατά μέσο όρο 6-7 ώρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτει ο ενδιαφερόμενος δότρια περιοχή με επαρκή πυκνότητα και ικανοποιητική ελαστικότητα για να καλυφθεί η λήπτρια περιοχή. Αφορά όσους επιθυμούν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε μία συνεδρία. Ειδικότερα, προτιμάται περισσότερο από επισκέπτες του εξωτερικού που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταμόσχευση σε μία και μόνο επίσκεψή τους στην Ελλάδα.

Όπως σε όλες τις επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών έτσι, και στις μεγάλες συνεδρίες επιλέγονται τα κατάλληλα τμήματα της δότριας περιοχής, εξάγονται και διαχωρίζονται τα τριχοθυλάκια ενώ δημιουργούνται οι κατάλληλες υποδοχές για αυτά στη λήπτρια περιοχή. Η άρτια κατανομή τους παίζει το πολύ σημαντικό ρόλο, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο αισθητικά αποτέλεσμα. Στο μακρύ αυτό διάστημα, ο χρόνος κυλά ευχάριστα, καθώς ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συνομιλεί με το νοσηλευτικό προσωπικό, να παρακολουθεί τηλεόραση ή απλώς να χαλαρώνει στα ασφαλή χέρια των ειδικών.

Η ιατρική ομάδα της Bergmann Kord διαθέτει την κατάλληλη δυναμική που συναποτελείται από άρτια εξειδίκευση, υψηλή κατάρτιση, αποδεδειγμένη εμπειρία και ικανότητα άψογου συντονισμού, ώστε στο διάστημα αυτό να διασφαλίζεται η ομαλή ροή και εν τέλει το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Τα διαπιστευτήρια της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Bergmann Kord είναι προφανή μέσα από τα αποτελέσματα των 65.000 αισθητικά άρτιων μεταμοσχεύσεων μαλλιών στα 37 χρόνια λειτουργίας της.

Με το πέρας της επέμβασης, οι ιατροί προμηθεύουν τον υποβληθέντα με όλες τις απαραίτητες μετεγχειρητικές οδηγίες που αφορούν την προστασία και περιποίηση των νέων μαλλιών.

Τα νέα μαλλιά επανεκφύονται μετά από περίπου 3 μήνες και δε διαφέρουν από τα παλιά ούτε στην εμφάνιση, εφόσον προέρχονται από το ίδιο το άτομο, ούτε στην περιποίηση, εφόσον δέχονται κάθε είδους θερμική ή χημική κομμωτική διεργασία. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται μετά από 10-12 μήνες καθώς τα μαλλιά αναπτύσσονται σταδιακά. Κατά τις πρώτες μετεγχειρητικές μέρες χρειάζεται σχετική προσοχή και το νοσηλευτικό προσωπικό αναλαμβάνει όλη τη μετεγχειρητική φροντίδα των μαλλιών. Στη συνέχεια, δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προσοχή.

Η μετεγχειρητική φροντίδα είναι κάτι το οποίο αναλαμβάνει η κλινική παρέχοντας στον ενδιαφερόμενο ιατρική μέριμνα για τα 24ωρα που ακολουθούν την επέμβαση. Όπως είθισται, μετά από κάθε μεταμόσχευση μαλλιών, έτσι και στην περίπτωση της πολύωρης συνεδρίας ακολουθούν τακτικοί επανέλεγχοι όπου πραγματοποιείται τριχολογικός έλεγχος και παρακολούθηση της πορείας των νέων μαλλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο www.kord.gr ή επισκεφθείτε την Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111,τηλ. 2610-424545)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being