Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αυξημένος φέτος ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας- Έτοιμο μέχρι τον Αύγουστο το πολυώροφο

Πάτρα: Αυξημένος φέτος ο προϋπολογισμός ...

Δηλώσεις του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιώργου Γιαννόπουλου

Απάντηση στην ανακοίνωση που απέστειλε στα Μέσα ενημέρωσης, το προεδρείο του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Περιφερειακού κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», Ο Ιπποκράτης» για το θέμα του προϋπολογισμού, έδωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιώργος Γιαννόπουλος, στην εκπομπή Ποντάρω Κόκκινο, Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Σωματείου «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» κ. Κ. Πετρόπουλος, καταγγέλλει ότι ο εν λόγω προϋπολογισμός «είναι φτωχός και χωρίς όραμα, που δυστυχώς κινείται κάτω και από τα 20 εκατ. ευρώ, όταν το 2009 ήταν 53 και που δυστυχώς δεν λαμβάνει υπ΄όψιν του την πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου που με τα νέα δεδομένα προβλέπεται μέσα στην τρέχουσα χρονιά».

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι "ο προϋπολογισμός του ’16 είναι αυξημένος σε σχέση με το ’15 και το ’14. Δεν κάνουμε συγκρίσεις με τους προϋπολογισμούς προ μνημονίων γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει. Κάνουμε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος έχουμε για πρώτη φορά αύξηση. Πρώτη φορά φαίνεται να αναστρέφεται η πορεία της υποχρηματοδότησης που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.

Ειδικά για το Νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα υπάρχει το εξής δεδομένο εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος: Το πολυώροφο κτίριο που είχε πληγεί από το σεισμό ξαναχτίζεται και μέσα στο ’16 (τον Αύγουστο), θα έχει ολοκληρωθεί το κτιριακό μέρος. Αυτό συνεπάγεται μια επιπλέον δαπάνη για τη μετεγκατάσταση διαφόρων κλινικών, εργαστηρίων κλπ που αγγίζει το 1εκ.».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου "Ο Άγιος Ανδρέας" - "Φτωχός και χωρίς όραμα ο προυπολογισμός για το 2016"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις