Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξιχνίαση μεγάλων υποθέσεων ζωοκλοπών στην Ηλεία

Εξιχνίαση μεγάλων υποθέσεων ζωοκλοπών στην Ηλεία

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία στο οργανωμένο έγκλημα, προστίθεται στο σημαντικό έργο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ζωοκλοπές και κλοπές, στην Ηλεία.

Μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα, εξιχνιάστηκαν - μέχρι στιγμής - πέντε περιπτώσεις ζωοκλοπών και τρεις περιπτώσεις κλοπών οχημάτων, τα οποία τα μέλη της ομάδας χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των ζώων.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ μεγάλος αριθμός των ζώων που είχαν αφαιρεθεί, επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες…

Το πρώτα «κρούσματα» ζωοκλοπών σημειώθηκαν στα τέλη του περασμένου Ιουνίου και από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, μια σειρά από αλλεπάλληλες ζωοκλοπές που σημειώθηκαν στην περιοχή - κυρίως - του κάμπου, «ενίσχυσαν» τις πιθανότητες για την διενέργεια από τους ίδιους δράστες.

Τα πολλά κοινά χαρακτηριστικά τους - οι ώρες δράσεις, ο τρόπος, η γεωγραφική περιοχή και το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβούσε μεταξύ τους, οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα της δραστηριοποίησης της ίδιας εγκληματικής ομάδας, που την «βαραίνουν» όπως έχει προκύψει από την πολύμηνη έρευνα, πράξεις κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλεία: Ζωοκλέφτες είχαν κλέψει τουλάχιστον 180 πρόβατα

 

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις