Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλογή τροφίμων για οικονομικά ασθενέστερα άτομα κάνει και στην Πάτρα η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού αγώνα

Συλλογή τροφίμων για οικονομικά ασθενέστ...

Στην είσοδο σούπερ μάρκετ όπως ο "Κρόνος"

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός  ΕΛΕΑΝΑ – Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα – Hellenic League Against Rheumatism, στο πλαίσιο της δράσης «Συλλογή τροφίμων» για τα οικονομικά ασθενέστερα άτομα με ρευματικά και κινητικά προβλήματα, γνωστοποιεί ότι στην είσοδο σούπερ μάρκετ θα υπάρχει καλάθι όπου και θα γίνεται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τις μέρες αυτές πριν από τα Χριστούγεννα.

Το thebest.gr συνάντησε εθελοντές της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα το πρωί της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου 2015 στο σούπερ μάρκετ Κρόνος στην οδό Γούναρη και Κανακάρη, στην Πάτρα, οι οποίοι και μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια για την καμπάνια – δράση «Συλλογή Τροφίμων».

Τα τρόφιμα που μπορεί να προσφέρει κάποιος είναι: Ζυμαρικά (μακαρόνια, κριθαράκι), όσπρια (φακές, φασόλια), γάλα εβαπορέ, τρόφιμα κονσέρβας, καφές, ζάχαρη, αλεύρι, αναψυκτικά, χυμοί.

Επίσης είδη πρώτη ανάγκης όπως πάνες ενηλίκων, είδη καιθαριότητας (απορρυπαντικά), είδη ατομικής υγιεινής όπως σαπούνι, σαμπουάν, οδοντόκρεμα, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις