Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Άκου κυρ Αμβρόσιε

Άκου κυρ Αμβρόσιε

Του Θάνου Ν.Νασόπουλου

Άκου κυρ Αμβρόσιε ,όσο έχεις ακόμα βήμα με θεσμική βαρύτητα, για να χύνεις το ομοφοβικό σου δηλητήριο στο όνομα της χριστιανικής πίστης.

Σε αυτή την χώρα, δυστυχώς για σένα και για μένα υπάρχουν νόμοι. Νόμοι που θεσπίζονται από αιρετούς και αντανακλούν έμμεσα και άμεσα, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, την λαϊκή βούληση.

Υπάρχουν, δυστυχώς για μένα, νόμοι που σου δίνουν θεσμική βαρύτητα, κατοχυρώνοντας συνταγματικά το δηλητήριο σου, ως επίσημο εθνικό δηλητήριο. Υπάρχουν και άλλοι μεταξύ αυτού, που σου εξασφαλίζουν προνομιακή μεταχείριση, εν μέσω μιας περιόδου που οι πιστοί και οι άπιστοι, χειμάζονται.

Υπάρχουν και θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον όμως και νόμοι, που δυστυχώς για σένα, θα εξασφαλίσουν, την αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη δυνατότητα του καθενός από εμάς, να ζει όπως θέλει, να ερωτεύεται όποιον θέλει, να συμβιώνει με όποιον θέλει και προς το τέλος να πεθαίνει όπως ακριβώς θέλει.

Ποτέ, ορμώμενος από την αθεΐα μου, δεν ήρθα στον ναό σου να φτύσω πιστούς. Δέχτηκα, γιατί δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά, να πληρώνω ως φορολογούμενος, χαράτσι για τον μισθό σου.

Σε βρίσκω μπροστά μου σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας μου, γιατί η πολιτεία την οποία εξουσιάζεις, σε πετάει στον δρόμο μου από την στιγμή που θα γεννηθώ μέχρι την στιγμή που θα πεθάνω.

Πρέπει όμως να αντιληφθείς και εσύ κάτι. Η περίοδος που έκαιγες και απαγόρευες βιβλία, είχες τον απόλυτο έλεγχο της τέχνης και του πολιτισμού, εξουσίαζες ανθρώπους και τους διαχώριζες σε πιστούς και κολασμένους, λέγεται Μεσαίωνας και έχει παρέλθει ελπίζω ανεπιστρεπτί.

Είναι προσωπικό σου δικαίωμα να εχθρεύεσαι τους πολιτικούς, που προσπαθούν να πάνε την κοινωνία μας ένα βήμα μακριά από τον αναχρονισμό και να συνδιαλέγεσαι με άλλους που σου δίνουν ψωμί να φας και πεδίο δόξης λαμπρό για να εξουσιάζεις.

Σταμάτα όμως να ασκείς λεκτική και ψυχολογική βία σε όποιον αρνείται να μπει στο μαντρί σου και αφοσιώσου στα του οίκου σου.

Την ίδια πρακτική με σένα, ακολουθούν οι νταβατζήδες, όταν μια κοπέλα αρνείται να τους χαριστεί για να την αξιοποιήσουν όπως θέλουν.

Ιερός για μένα, είναι ο ομοφυλόφιλος συμπολίτης μου, που επιθυμεί να μεγαλώσει  με τον σύντροφο του ένα παιδί που μαραζώνει σε ένα ίδρυμα. Εσύ είσαι ανίερος.

Και όπως λέμε συνεπώς και στην Αριστερά, δεν υπάρχει θεός, αλλά αν υπάρχει αλίμονο σου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις