Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ενημερωθείτε για τις πιο εξελιγμένες θεραπείες ενδυνάμωσης των μαλλιών

Ενημερωθείτε για τις πιο εξελιγμένες θερ...

Με την εμπειρία & αξιοπιστία της Bergmann Kord

Για περιπτώσεις αρχικής ή προχωρημένης τριχόπτωσης, για επιτάχυνση του ρυθμού ενδυνάμωσης και ανάπτυξης των νέων μαλλιών, μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ μη φαρμακευτικών θεραπειών για την ενίσχυση της υπάρχουσας τριχοφυΐας.

Οι αγωγές αποτελούν μια ολοκληρωμένη μέθοδο που περιλαμβάνει τη φροντίδα των μαλλιών και σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Κάθε αγωγή μπορεί να τροποποιηθεί, να αντικατασταθεί με κάποια άλλη ή να συνδυαστεί ενώ η υπάρχουσα κατάσταση αξιολογείται μέσω τακτικών επανελέγχων και τριχογραφήματος.

Η Bergmann Kord, με πάνω από 36 χρόνια εμπειρίας κατά της τριχόπτωσης, προσφέρει μη επεμβατικές θεραπείες για την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Μια από αυτές τις θεραπείες είναι το Soft Laser, μια δέσμη φωτός απολύτως ασφαλής που δεν προκαλεί καμία παρενέργεια και διοχετεύει στο τριχωτό ενέργεια που μηχανικά μετασχηματίζεται σε χημική. Τα οφέλη του είναι σημαντικά για τα μαλλιά σύμφωνα με τα οποία προκαλείται τοπική αγγειοδιαστολή και αύξηση της ροής του αίματος. Οξυγονώνεται καλύτερα το τριχωτό, διευρύνεται ο κύκλος ζωής της τρίχας, ενεργοποιούνται οι θύλακες, ο μεταβολισμός των κυττάρων, αναδομούνται οι ιστοί, επιταχύνεται ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών, ρυθμίζεται η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων, αυξάνεται η ελαστικότητα του τριχωτού, αναβαθμίζονται τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της τρίχας ενώ τα μαλλιά αποκτούν πυκνότητα και όγκο.

Το Soft Laser χρησιμοποιείται συνδυαστικά με την αγωγή ενεργών φυτικών βλαστοκυττάρων που συμβάλλουν στη διατήρηση της ζωτικότητας του τριχωτού, επιβραδύνοντας τη γήρανση του θύλακα καθώς συμβάλλουν στην ανανέωση των κυττάρων. Δυναμώνουν το θύλακα, ενισχύουν τις λειτουργίες του τριχωτού και εξισορροπούν τη λειτουργία των αδένων. Η αγωγή με βλαστοκύτταρα ενδείκνυται για όσους παρουσιάζουν τριχόπτωση και έχουν λεπτά ή αδύναμα μαλλιά, για εκείνους που υποβάλλονται σε οξειδωτικό στρες ή όταν κανείς επιθυμεί να καθυστερήσει την κυτταρική γήρανση.

Εναλλακτικά, το Soft Laser μπορεί να συνδυαστεί με τις θεραπείες Volumed® που αποτελούν απόσταγμα πολυετών εργαστηριακών ερευνών της μητρικής γερμανικής εταιρείας Bergmann. Εφαρμόζονται με χρήση σταγόνων και αμπούλων ώστε να καταπολεμηθεί η τριχόπτωση ή με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ώστε να αναπτυχθούν μαλλιά γεμάτα υγεία.

Μια ακόμη θεραπεία είναι το PRP (Platelet Rich Plasma), που αφορά το πλάσμα που εμπλουτίζεται με αιμοπετάλια. Αποτελεί ενισχυμένη θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών. Πρόκειται για τα έμμορφα συστατικά του αίματος που συμμετέχουν στη διαδικασία πήξης και περιέχουν, εκτός των άλλων, αυξητικούς παράγοντες και κυτοκίνες, που ρυθμίζουν την επούλωση και συμβάλλουν στην αναγέννηση ιστών και κυττάρων.

Εφαρμόζεται ακόμα και η μέθοδος της Ιοντοφόρεσης μέσω ενεργητικής διαδερμικής χορήγησης, με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, επιλεγμένων φαρμάκων ή θεραπειών. Η θεραπεία θα πρέπει να είναι υδατοδιαλυτή και να περιλαμβάνει θετικά ή αρνητικά ιόντα. Πρόκειται για ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική, με υψηλή τοπική συγκέντρωση ωφέλιμων στοιχείων.

Με κάθε θεραπεία τριχόπτωσης επιτυγχάνεται συντήρηση των υπαρχόντων μαλλιών και ενδυνάμωσή τους. Για την καταγραφή της αποτελεσματικότητας διενεργείται επαναληπτικός τριχολογικός έλεγχος από τους ειδικούς ανά τρίμηνο όπου εξετάζονται τα μαλλιά και καταγράφονται τα ποσοστά των νέων τριχών.

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο www.kord.gr ή επισκεφθείτε την Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ. 2610-424545).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά