Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 3 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον υπερβολικό Δία, η οποία για τρεις ακόμα μέρες βγάζει έντονα την επιπολαιότητα και την αφέλειά σας. Προσέξτε τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, τον δογματισμό, την αμέλεια, τις υπερβολές στο λόγο, καθώς μπορεί να κοστίσουν στην κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα. Αρκετά αστεία ωστόσο.

Αιγόκερως

Το αισθητήριό σας είναι σωστό αυτές τις μέρες αν σας λέει ότι όσα ακούτε και όσα λέγονται δεν είναι και τόσο αξιόπιστα, με το τετράγωνο Ερμή-Δία για τρεις ακόμα μέρες να ωθεί σε πολλά και απερίσκεπτα λόγια. Προσέξτε την αμέλεια στις σπουδές, σε νομικές υποθέσεις, σε επαφές με το εξωτερικό. Τάση δογματισμού επίσης, όμως υπάρχει και χιούμορ.

Υδροχόος

Το αγαπημένο σας χόμπι είναι να σκέφτεστε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον, όμως αυτές τις μέρες με το επιπόλαιο τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να υπολογίζετε κάπως απερίσκεπτα και με υπεραισιοδοξία. Για τρεις ακόμα μέρες επίσης προσέξτε τις επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις και τις υπερβολές στο λόγο με φίλους, γνωστούς και online.
εφορίας, ασφαλειών, χορηγιών κλπ.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας χαρακτηρίζεται από έλλειψη σαφήνειας κι ακρίβειας, κάτι που θέλει προσοχή ειδικά τώρα με το τετράγωνο Ερμή-Δία, το οποίο για τρεις ακόμα μέρες μπορεί να ωθήσει σε λάθη στο λόγο και στη γραφή. Προσοχή επίσης στην αφέλεια και στην αμέλεια, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο, στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Υπερβολικά λόγια αλλά και χιούμορ.

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να αυξάνει το χιούμορ αυτές τις μέρες, όμως η επικοινωνία γίνεται επιπόλαια και λέγονται διάφορα υπερβολικά πράγματα. Για τρεις ακόμα μέρες προσέξτε τα λάθη από αμέλεια ή βιασύνη στη δουλειά, στις σπουδές, σε νομικές ή άλλες υποθέσεις – δείξτε περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Υπεραισιοδοξία κι επιπολαιότητα και σε θέματα υγείας.

Ταύρος

Οικονομικά κι ερωτικά θέματα μπορεί να αντιμετωπίζονται κάπως επιπόλαια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία και θα πρέπει για τρεις ακόμα μέρες να προσέξετε τις υποσχέσεις, τις υπερβολικές εκδηλώσεις και τις σπατάλες. Ίσως υπολογίζετε τις καταστάσεις κάπως απερίσκεπτα – μην ανοίγεστε τόσο. Ωστόσο προσφέρει στιγμές χαράς, διασκέδασης κι ευθυμίας.

Δίδυμοι

Προσέξτε τη φλυαρία για τρεις ακόμα μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία, μια όψη που προκαλεί υπερβολές στο λόγο και ωθεί σε επιπόλαια λόγια. Επίσης προσέξτε λάθη στην επικοινωνία και την γραφή. Μπορεί να ειπωθούν ορισμένα άκομψα πράγματα σε σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι. Μην διογκώνετε καταστάσεις και δώστε περισσότερη προσοχή σε λεπτομέρειες.

Καρκίνος

Λόγω του τετραγώνου Ερμή-Δία μπορεί να γίνονται λάθη στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας αυτές τις μέρες, μια όψη που κάνει την επικοινωνία επιπόλαιη. Για τρεις ακόμα μέρες φροντίστε να είστε πιο ακριβείς αλλά και να μην υπερβάλλετε σε όσα λέτε και γράφετε. Πολυλογία, ανεύθυνες υποσχέσεις. Όμως αυξάνει την αισιοδοξία και το χιούμορ.

Λέων

Προσέξτε τις σπατάλες για τρεις ακόμα μέρες, με το τετράγωνο Ερμή-Δία να σας κάνει να έχετε όρεξη για ξόδεμα, ενώ ωθεί σε απερίσκεπτες οικονομικές αλλά κι ερωτικές κινήσεις και λόγια. Βέβαια βγάζει τον αστείο εαυτό σας στην επιφάνεια, με ανέκδοτα και λογοπαίγνια. Φροντίστε να μην λέτε πράγματα μόνο και μόνο για επίδειξη.

Παρθένος

Μπορεί να μην είναι μια επίπονη ή “αρνητική” όψη το τετράγωνο Ερμή-Δία, αντιθέτως, αυξάνει το χιούμορ, σας κάνει όμως επιπόλαιους στο λόγο και αυξάνει την φλυαρία του ζωδίου σας. Για τρεις ακόμα μέρες προσέξτε την υπερβολική αναλυτικότητα, τις υπερβολές στο λόγο γενικά, τις υποσχέσεις, τις κακές εκτιμήσεις και τα λάθη από αμέλεια στην επικοινωνία.

Ζυγός

Η επικοινωνία δεν είναι και στα καλύτερά της με το τετράγωνο Ερμή-Δία, το οποίο για τρεις ακόμα μέρες ωθεί σε πολλά και μεγάλα λόγια, αν και το κλίμα είναι ευχάριστο, με χιούμορ, αστεία και με αρκετές υπερβολές. Προσέξτε όμως να μην ειπωθούν ορισμένα πράγματα από αμέλεια ή αφέλεια, τα οποία θα γυρίσουν εναντίον σας τελικά.

Σκορπιός

Δεν λείπει ο δογματισμός και τα υπερβολικά λόγια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία, ενώ μπορεί να το παρακάνετε με τις παρέες σας, αν και το κλίμα είναι θετικό. Λόγω της όψης αυτής επίσης για τρεις ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες, τις υποσχέσεις και τις κακές εκτιμήσεις για το μέλλον σε οικονομικά ή άλλα θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being