Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: O Διοικητής του ΠΓΝΠ για το θέμα των αδέσποτων - Τι απαντά στον Κ. Μπουρδούλη

Πάτρα: O Διοικητής του ΠΓΝΠ για το θέμα ...

Επισημαίνει ότι το θέμα των αδέσποτων είναι δημοτικό ζήτημα

Για το θέμα των αδέσποτων ζώων που τριγυρίζουν πέριξ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, τοποθετείται μιλώντας στο thebest.gr ,o Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Χαράλαμπος Μπονάνος, απαντώντας ουσιαστικά στις καταγγελίες του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Μπουρδούλη.

Πάτρα: Επίθεση από αδέσποτους σκύλους έξω από το νοσοκομείο του Ρίου δέχθηκε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Μπουρδούλης

Πάτρα: Δεινή κατάσταση για τα αδέσποτα πέριξ του νοσοκομείου του Ρίου

Ο κ. Μπουρδούλης μέσω της σελίδας του στο facebook κατήγγειλε ότι "Κατά την έξοδό μου από το νοσοκομείο μου επιτέθηκε μια αγέλη σκύλων (δέκα μεγάλοι και δύο μικρά).Το ίδιο συνέβαινε και όλους όσους πήγαιναν ή έφευγαν από το νοσοκομείο....Στη συνέχεια απευθύνθηκα στους φύλακες της κεντρικής εισόδου του νοσοκομείου, οι οποίοι έβλεπαν τι συνέβαινε. Όπως με ενημέρωσαν ότι εκτός από αυτή την αγέλη των σκύλων, υπάρχει και μια άλλη αγέλη στην πλαϊνή είσοδο των επειγόντων. Σε σχετική ερώτησή μου, με πληροφόρησαν ότι έχουν ενημερώσει την διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά έως τώρα δεν έχει αντιμετωπισθεί το πρόβλημα", ανέφερε.

Από την πλευρά του ο Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει στην απάντησή του:

"To πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων είναι δημοτικό πρόβλημα. Το Νοσοκομείο του Ρίου δεν είναι σαφώς περιφραγμένο ώστε να είναι δυνατόν να εμποδίζεται η είσοδος αδέσποτων. Άρα το δημοτικό αυτό πρόβλημα, οφείλει να το λύσει ο Δήμος. Διότι τις ίδιες αγέλες σκύλων συναντάμε και στις συνοικίες του Αγίου Βασιλείου και του Ρίου. Έχω απευθυνθεί , τόσο στην προηγούμενη, όσο και στην τωρινή δημοτική αρχή και ζητώ λύση του προβλήματος. Απάντηση δεν έχω πάρει. Αν περιμένουν από τη Διοίκηση του νοσοκομείου να γίνει ο μπόγιας ή ο δολοφόνος των αδέσποτων σκύλων, μάταια ελπίζουν. Είμαι με τη μεριά των φιλόζωων. Βέβαια η ασφάλεια του νοσοκομείου κάνει ότι μπορεί για να απωθήσει τα αδέσποτα, αλλά αυτό φυσικά δεν είναι λύση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις