Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 26 Νοεμβρίου

Ζώδια

Σκορπιός

Σημαντικά εμπόδια σε οικονομικά θέματα και εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις στα ερωτικά προκαλεί το δυσμενές και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ίσως έχει γίνει αισθητό απ' τον Σεπτέμβριο. Και για τον Δεκέμβριο προσοχή σε υποσχέσεις και σε αγορές ή πωλήσεις. Οι απογοητεύσεις μπορεί να έρχονται και απ' τα παιδιά.

Τοξότης

Άμεσα σας επηρεάζει το δυσμενές και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, λόγω του οποίου ήδη απ' τον Σεπτέμβριο μπορεί να σκάνε φούσκες αυταπατών και να γκρεμίζονται (ψεύτικα) όνειρά σας. Μια όψη ιδιαίτερα απογοητευτική, η οποία για να ξεπεραστεί χρειάζεται θυσίες και υπευθυνότητα – μην δραπετεύετε από ευθύνες.

Αιγόκερως

Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώθετε σα να μην έχετε όνειρα για το μέλλον πια, με το δυσμενές και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα να διαλύει διάφορες αυταπάτες, ήδη απ' τον Σεπτέμβριο. Χρειάζεται και για τον Δεκέμβριο προσοχή σε εξαπατήσεις, σε υποσχέσεις, προβληματικές συμφωνίες κλπ. Φέρνει και ψυχικό βασανισμό, καθώς κλείνουν κύκλοι.

Υδροχόος

Ο οικονομικός σας τομέας αλλά και ο τομέας της φιλίας βάλλεται έντονα απ' το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, το οποίο ήδη απ' τον Σεπτέμβριο μπορεί να έχει φέρει εξαπατήσεις ή αβάσιμες υποσχέσεις, όπως και απογοητεύσεις σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Το μέλλον προς το παρόν δείχνει μπλοκαρισμένο (και για Δεκέμβριο).

Ιχθύες

Μια όψη που φέρνει πολύ σημαντικές απογοητεύσεις, το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει ήδη απ' τον Σεπτέμβριο αρκετά επίπονες διαψεύσεις σε προσωπικά κι επαγγελματικά θέματα. Προσέξτε να μην δραπετεύετε από ευθύνες οι οποίες ουσιαστικά θα είναι η λύτρωσή σας. Αίσθημα χάους κι εξαπατήσεις και για τον Δεκέμβριο.

Κριός

Το πολύ σημαντικό και μακροχρόνιας επιρροής δύσκολο τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που ήδη απ' τον Σεπτέμβριο προκαλεί σημαντικές διαψεύσεις και διάλυση αυταπατών. Εμπόδια κι εξαπατήσεις σε σπουδές, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους, νομικές υποθέσεις, συγγραφή και διδασκαλία. Αίσθημα ματαιότητας. Χρειάζονται κάποιες θυσίες.

Ταύρος

Ήδη απ' τον Σεπτέμβριο λειτουργεί το ιδιαίτερα απογοητευτικό και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που διαλύει κάποια όνειρα για το μέλλον, τα οποία μάλλον ήταν ακατάλληλα για εσάς. Απογοητεύσεις από φίλους. Παράλληλα, προβλήματα κι εξαπατήσεις είναι πιθανά σε ζητήματα οικονομικά, ενώ θα λειτουργεί και τον Δεκέμβριο.

Δίδυμοι

Καθόλου εύκολο το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο ήδη απ' τον Σεπτέμβριο προκαλεί σημαντικές διαψεύσεις, κυρίως σε επαγγελματικά και σχέσεις ή συνεργασίες. Μια όψη που διαλύει αυταπάτες και γκρεμίζει όνειρα, τα οποία όμως δεν ήταν σωστά. Αναλάβετε ευθύνες για να λυτρωθείτε, μην υπεκφεύγετε και δημιουργήσετε περιπλοκές.

Καρκίνος

Λόγω του αρκετά δύσκολου τετραγώνου Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη μακροχρόνιας επιρροής, ήδη απ' τον Σεπτέμβριο μπορεί να νιώθετε απογοήτευση κι αίσθημα ματαιότητας ή έλλειψης οράματος. Προσοχή και για τον Δεκέμβριο σε εξαπατήσεις και εμπόδια σε εργασία, υγεία, σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις.

Λέων

Διαλύει πολλές αυταπάτες το δυσμενές τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που λειτουργεί ήδη απ' τον Σεπτέμβριο, μια όψη μακροχρόνιας επιρροής, αλλά η διάλυση αυτή, όσο επίπονη κι αν είναι, σας φέρνει σε καλύτερη επαφή με την πραγματικότητα. Εφιστά την προσοχή σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις σε ζητήματα οικονομικά κι ερωτικά, και για τον Δεκέμβριο.

Παρθένος

Αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σας η μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη απ' τον Σεπτέμβριο φέρνει σημαντικές διαψεύσεις και απογοητεύσεις. Θα λειτουργεί και για τον Δεκέμβριο, ενώ προσοχή χρειάζεται σε εξαπατήσεις και προβλήματα σε σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια, ακίνητα. Χρειάζεται υπευθυνότητα και θυσίες.

Ζυγός

Σήμερα κορυφώνεται το μακροχρόνιας επιρροής δυσμενές τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, λόγω του οποίου μπορεί να βιώνετε απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις στη δουλειά, σε θέματα υγείας, ενώ προκαλεί και διάφορα εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Δεν ευνοεί τις συμφωνίες – μπορεί να υπάρξουν υποσχέσεις ψεύτικες και για τον Δεκέμβριο. Απογοητεύσεις από συγγενείς και συναδέλφους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being