Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η κρίση χτυπά τα περίπτερα - Τέλος και στο καθεστώς μεταβιβάσεων - Ανενεργός ο τοπικός σύλλογος

Πάτρα: Η κρίση χτυπά τα περίπτερα - Τέλο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Πρώην μέλη του συλλόγου μιλούν στο thebest.gr

Στον «αέρα» κινδυνεύουν να μείνουν χιλιάδες Έλληνες περιπτερούχοι, λόγω της πρόβλεψης στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου. Όπως αναφέρει στο thebest.gr  η πρ. πρόεδρος των περιπτερούχων στην Πάτρα, Αγγελική Καρπάνου, «η επίθεση κατά του κλάδου είναι πρωτοφανής».

Ο σύλλογος δεν υφίσταται μας δήλωσε η κα. Καρπάνου. "Εχουμε μείνει κάποια πρώην μέλη που ασχολούμασταν ενεργά στο παρελθόν και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Δεν βγάζουμε ανακοινώσεις και ενημερώνουμε, όπως μπορούμε, τους συναδέλφους μας".

Πιο συγκεκριμένα η ρύθμιση που αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν μπορούν να υπάρξουν μεταβιβάσεις περιπτέρων από εδώ και στο εξής, μετά το θάνατο των δικαιούχων, ακόμα και αν υπάρχουν ενεργές μισθώσεις, αλλά θα καταργείται η θέση, δημιουργεί αναστάτωση.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση όμως δημιουργεί αλυσιδωτές εκρήξεις λόγω της δραστικής επικείμενης μείωσης των καταστημάτων ψιλικών σε όλη τη χώρα, καθώς η εφαρμογή του νόμου 4336 στον κλάδο θα επιφέρει λουκέτο στο 50% ενδεχομένως και στο 60% αυτών των καταστημάτων.

Ήδη μεγάλο είναι το πρόβλημα στον καπνικό κλάδο, για σειρά βιομηχανιών όπως αυτές των σνακ και των σοκολατοβιομηχανιών, αλλά και για το σύνολο του Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις