Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το πρώτο ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νικολόπουλος από τους ΑΝΕΛ- Με 154 βουλευτές η κυβέρνηση

Το πρώτο ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή- ...

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος

Αυτονομείται από το κόμμα του Πάνου Καμμένου και επιλέγει αδέσμευτη πορεία από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Νίκος Νικολόπουλος.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αδέσμευτη πορεία του κόμματος, "χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς".

Ως εκ τούτου, η δύναμη της κυβέρνησης συνεργασίας μειώνεται από τους 155 στους 154 βουλευτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νικολόπουλος είχε προαναγγείλει ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας που φέρνει με νομοσχέδιο η κυβέρνηση, ενώ -υπενθυμίζεται- ότι μετά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης είχε εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια του για τη μη αξιοποίηση του.


Η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς…

Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Την ανεξαρτητοποίηση του Νίκου Νικολόπουλου από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε πριν από λίγο το Σkai. Το κλίμα στις σχέσεις Νικολόπουλου και κυβερνητικής πλειοψηφίας ήταν από καιρό  βαρύ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ερωτώμενος σχετικά με την τοποθέτηση του πρώην Διοικητή της ΤτΕ, κ. Γ. Προβόπουλου στην θέση του προέδρου της Eurobank στη Βουλγαρία, τόνισε: «Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως, η αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού, όπως εκφράστηκε στις προγραμματικές δηλώσεις, «να τρίξει τα δόντια» στις τράπεζες, οδήγησε τελικά μέσα σε 48 ώρες στο να επανακάμπτει στο προσκήνιο μέσω Eurobank, ένας κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος της τραπεζικής ελίτ που οδήγησε τη χώρα στα βράχια. Αν οι λέξεις, τελικά δεν σημαίνουν το αντίθετό τους όταν λέγονται, όπως περιγράφει στα βιβλία του ο Όργουελ, τότε θα περιμένω μια πειστική απάντηση από τους καθ’ ύλην αρμοδίους υπουργούς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις