Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aίγιο:Επί τάπητος τα προβλήματα του νοσοκομείου

Aίγιο:Επί τάπητος τα προβλήματα του νοσοκομείου

Συγκρατημένη αισιοδοξία μετά τη συνάντηση στην 6η ΥΠΕ

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η προγραμματισμένη επίσκεψη της ομάδας εργασίας και διεκδίκησης για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αιγίου και τα οποία αφορούν κυρίως στις ελλείψεις ιατρικού και τεχνολογικού προσωπικού, η οποία φιλοξενήθηκε στο γραφείο του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιώργου Γιαννόπουλου.

Τα μέλη της 5μελούς ομάδας ήταν όλα παρόντα: εκ μέρους του Νοσοκομείου οι γιατροί κ.κ. Κοκκίνης, Μηλαθιανάκης και Μπούνιας και εκ μέρους του Δήμου Αιγιαλείας ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παναγόπουλος, η αντιδήμαρχος κα Βασιλική Ψυχράμη και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Σπηλιωτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τέθηκαν λεπτομερώς τα λειτουργικά ζητήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του Νοσοκομείου Αιγίου. Από πλευράς του, ο κ. Γιαννόπουλος δεσμεύτηκε ότι κατ'αρχάς την προσεχή εβδομάδα θα ενημερώσει την ομάδα για τις πιθανές άμεσες λύσεις για τη στελέχωση του Νοσοκομείου στον εργαστηριακό τομέα, με τεχνολογικό προσωπικό που θα καταστήσει 24ωρη τη λειτουργία ακτινολογικού και μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Όσον αφορά στις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, ο ίδιος δήλωσε πως είναι πιθανόν να καλυφθούν με την ανακατανομή του κονδυλίου του Υπουργείου προς την 6η ΥΠΕ. Στο αίτημα των αιγιαλέων σχετικά με τη στρατηγική θέση του Νοσοκομείου Αιγίου στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, ο κ. Γιαννόπουλος δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα συζητηθεί ειδικά το θέμα αυτό και θα ληφθούν αποφάσεις.

"Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, γεγονός που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε" καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της αντιδημάρχου κας Βασιλικής Ψυχράμη.

 

 

filodimos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις