Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεωργιάδης: "Ζήτησα από την Τροχαία να πληρώσω κλήση"

Γεωργιάδης: "Ζήτησα από την Τροχαία...

Αυτό δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στο Μέγκα

Οτί τηλεφώνησε στην Τροχαία και ζήτησε να πληρώσει το πρόστιμο που προβλέπεται για παραβίαση κόκκινου φαναριού αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του MEGA που παραβρέθηκε. Ο κ. Γεωργιάδης είχε ήδη δηλώσει προ ημερών ότι προκειμένου να προλάβει τη διορία υποβολής της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος της ΝΔ είχε παραβιάσει φωτεινό σηματοδότη.

"Επειδή όντως πέρασα με κόκκινο πήρα χθες στην τροχαία και είπα ότι θέλω να πάω να πληρώσω πρόστιμο, αλλά δεν υπάρχει διαδικασία, αν δεν σε έχουν γράψει. Με ρωτάνε "έχετε κλήση;", "όχι" τους απαντάω, "ε, δεν γίνεται τότε να πληρώσετε" μου λένε. Δεν έπρεπε να περάσω με κόκκινο αλλά είχε κλείσει όλη η διασταύρωση, είχα σταματήσει εκεί πέρα, πέρναγαν τα λεπτά και καταλάβαινα ότι θα πάνε να με κόψουν λόγω αυτού. Φταίω, είναι σφάλμα δικό μου και θέλω να θεωρηθεί ως αντιπαράδειγμα".

Μάλιστα, ο Δημήτρης Καμπουράκης του πρότεινε να περάσει άλλη μια φορά με κόκκινο ενώπιον αστυνομικών, για να τον δουν απ’ την τροχαία και αυτή τη φορά να του κόψουν κλήση, όμως ο κ. Γεωργιάδης δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με την ιδέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις