Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 3 Οκτωβρίου

Ζώδια

Ζυγός

Αισιόδοξα και άνετα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη το Σάββατο να τονίζει τον οίκο των ταξιδιών και να δίνει την ευκαιρία για εκδρομές αλλά και για “ταξίδια” μέσα από το διάβασμα βιβλίων. Την Κυριακή ίσως επωμιστείτε κάποιες υποχρεώσεις, ενώ θα πρέπει να προσέξετε διαφωνίες με άτομα εξουσίας και με τους γονείς σας. Μεγαλύτερη κοινωνική προβολή.

Σκορπιός

Μπορεί να ξεκινά με πιο κλειστή αλλά όχι αρνητική διάθεση το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη το Σάββατο να σας ωθεί σε ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση. Ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα. Την Κυριακή αλλάζει η διάθεση, γίνεται πιο εξωστρεφής κι αισιόδοξη, θα έχετε κι ευκαιρίες για ταξίδια, ενώ το κλίμα θα είναι αρκετά ρομαντικό κι ονειρικό.

Τοξότης

Ξεκινά αρκετά κοινωνικά κι ευχάριστα το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη απ' το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων το Σάββατο να φέρνει συναντήσεις και γνωριμίες, ερωτικές και φιλικές, ενώ υπάρχει περισσότερη αρμονία στις σχέσεις. Η Κυριακή θα είναι κάπως πιο εσωστρεφής αλλά κι ερωτική. Καλή μέρα για έρευνα, ενδοσκόπηση, εσωτερισμό.

Αιγόκερως

Ευκαιρία για καθαριότητα και τακτοποίηση δίνει το Σάββατο, κι έτσι το Σαββατοκύριακο ξεκινά με διάθεση εκκαθαριστική, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε και διάφορες μικρές δουλειές (πχ ράψιμο κλπ) που είχαν αμεληθεί. Η Κυριακή ωστόσο θα είναι κοινωνική και θα μπορέσετε να δείτε τον σύντροφο και καλούς φίλους, σε ρομαντικό κλίμα.

Υδροχόος

Ανέμελα κι ερωτικά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία για παιχνίδι, σπορ, χόμπι, ωραίες δραστηριότητες, διασκέδαση και φλερτ, σε ευχάριστο κλίμα. Ενασχόληση με τα παιδιά. Την Κυριακή πιθανόν να βγει μια μανία καθαριότητας, ενώ θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές. Ενασχόληση με υγεία, διατροφή, κατοικίδια.

Ιχθύες

Με νοσταλγική και λίγο πιο εσωστρεφή διάθεση ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ίσως και με την ευκαιρία για εκδρομή στις ρίζες σας το Σάββατο. Ενασχόληση με σπίτι και οικογένεια. Η Κυριακή θα είναι πιο εξωστρεφής, χαρούμενη και δημιουργική, ενώ θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, σε αρκετά ρομαντικό κλίμα. Ευνοείται η τέχνη και το θέαμα.

Κριός

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά ζωηρά κι επικοινωνιακά, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, γνωριμίες, αρκετή κουβεντούλα αλλά και ιδέες και πληροφόρηση. Μηνύματα, τηλέφωνα. Η Κυριακή θα είναι πιο εσωστρεφής αλλά και ονειρική, ενώ θα εστιαστείτε πιο πολύ στο σπίτι και την οικογένεια – βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας.

Ταύρος

Καλή μέρα για ψώνια το Σάββατο, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, την ηρεμία και την καλή παρέα, σε μια ήπια μέρα γενικά, με μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Επικοινωνιακή και ζωηρή η Κυριακή, πιθανόν με βόλτες, ταξιδάκια, συναντήσεις και αρκετές ιδέες και κουβεντούλα. Ενασχόληση με συγγενείς και συμμαθητές.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ξεκινά το Σαββατοκύριακο, κι έτσι το Σάββατο θα είναι δραστήριο κι εξωστρεφές, ενώ μπορεί να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες. Καλή μέρα για άθληση και για να ηγηθείτε σε κάποια επίπεδα. Πιο ήρεμη και με αίσθημα ασφάλειας η Κυριακή, ιδανική για να ηρεμήσετε και να απολαύσετε το καλό φαγητό.

Καρκίνος

Πιθανόν το Σάββατο να αποφύγετε τις πολλές επαφές και να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη ησυχίας και απόσυρσης, αλλά και περισσότερου ύπνου. Ενασχόληση με τέχνη και πνευματικότητα. Η Κυριακή θα είναι πιο εξωστρεφής αλλά και ρομαντική, ενώ ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες. Προσέξτε ωστόσο τις διαφωνίες με τους γονείς σας ή με άτομα εξουσίας.

Λέων

Αφιερωμένο στις παρέες σας το Σάββατο, με την επικοινωνιακή Σελήνη απ' τους Διδύμους να δίνει την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς αλλά και να σερφάρετε στο ίντερνετ και στα social media. Την Κυριακή η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η διάθεση θα γίνει πιο εσωστρεφής, με ανάγκη για απόσυρση και περισσότερο ύπνο. Ιδανική μέρα για τέχνη και πνευματικότητα.

Παρθένος

Πιθανόν να έχετε κάποιες υποχρεώσεις το Σάββατο, όμως θα τις τακτοποιήσετε χωρίς πρόβλημα. Μια μέρα στην οποία σας απασχολεί πιο πολύ το πώς φαίνεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά. Η Κυριακή θα δώσει έμφαση στις φιλίες, μια μέρα στην οποία θα μπορείτε να δείτε τις παρέες σας, να συμμετέχετε σε  ομαδικές δραστηριότητες και να σερφάρετε στο ίντερνετ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being