Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο - «ΕΛΑΙΑ 2015»: Διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο

Αγρίνιο - «ΕΛΑΙΑ 2015»: Διαγωνισμός φωτο...

Με θέμα ‘Προϊόντα ελιάς στη Μεσογειακή Διατροφή

Ο Δήμος Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων  Ελαία 2015 θα πραγματοποιήσει καλλιτεχνικό διαγωνισμό φωτογραφίας και video με θέμα ‘Προϊόντα ελιάς στη Μεσογειακή Διατροφή:  Γεύση, Υγεία και Ποιότητα Ζωής’ καθώς και έκθεση των έργων από μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Για τους μαθητικούς διαγωνισμούς φωτογραφίας και δημιουργίας video στα πλαίσια των εκδηλώσεων Ελαία 2015 ενημερώνουμε ότι:

  1. Η αξιολόγηση των φωτογραφιών και των video θα γίνει από πενταμελή Κριτική Επιτροπή που την απαρτίζουν οι:

Α) Γαρουφαλής Χρήστος, Καλλιτεχνικός Δ/ντης του Εικαστικού Εργαστηρίου Αγρινίου.

Β) Γιολδάσης Σπύρος, Διδάσκων φωτογραφίας του Εικαστικού Εργαστηρίου Αγρινίου.

Γ)  Φραγκούλης Λεωνίδας, Αρχιτέκτονας, Μέλος της Συντονιστικής Ομάδας Art8.

Δ)  Γιαννακόπουλος Γιάννης, Φωτογράφος, Οπερατέρ.

Ε)  Μίκροβας Αντώνης, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Β’ ΕΛΜΕ.

2.    Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει  με 1-3 έργα.

3.    Όλοι οι μαθητές που θα συμμετέχουν θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα  συμμετοχής.

4.    Θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής στα σχολεία με τα πρώτα βραβευθέντα έργα.

5.    Τα 12 επιλεχθέντα έργα φωτογραφίας θα χρησιμοποιηθούν για την εκτύπωση ημερολογίου έτους 2016 από τα οποία θα βραβευτούν τα τρία (3).

6.    Το πρώτο βραβείο φωτογραφίας και δημιουργίας video θα είναι ένα tablet.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

‘‘Προϊόντα ελιάς στη Μεσογειακή Διατροφή: Γεύση, Υγεία και Ποιότητα Ζωής’.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

  1. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές της Α, Β΄ και Γ’ των σχολικών μονάδων Γυμνασίου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νιας.

  2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει προσωπικά με ένα (1) έργο .

  3. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακό αρχείο jpeg, έως 300 dpi, με οριζόντια ή κάθετη διάσταση τουλάχιστον 1400 pixels με μέγιστο αρχείο 2 MB και χρωματιστό προφίλ s-RGB  ώστε να μπορεί να αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου.

  4. Στο όνομα κάθε αρχείου πρέπει να είναι το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου με κεφαλαίους χαρακτήρες και ο τίτλος της φωτογραφίας.

  5. Η παράδοση των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή με CD και εκτυπωμένη (διαστάσεις 30Χ 45) μαζί με τη συνημμένη αίτηση συμπληρωμένη με τα ατομικά στοιχεία του διαγωνιζόμενου.

  6. Κάθε σχολείο παρακαλείται να αποστείλει όλα τα έργα των μαθητών του συγκεντρωτικά.

  7. Το κάθε έργο-συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύεται από υπογεγραμμένη φόρμα του γονέα / κηδεμόνα ότι αποδέχεται τους όρους του διαγωνισμού (βλ. Υπόδειγμα 1).

  8. Τα έργα (ανά σχολείο) θα πρέπει να αποσταλούν στα γραφεία του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου (Τσιτσιμελή και Εθνική Οδός, Αγρίνιο ΤΚ. 30100). Καταληκτική Ημερομηνία Συμμετοχής  9 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

  9. H αξιολόγηση των έργων θα γίνει από πενταμελή Κριτική Επιτροπή που θα αποτελείται από καθηγητές του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου αλλά και από άλλους ειδικούς επαγγελματίες.

  10. Όλα τα έργα θα παραδοθούν από το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου στην κριτική επιτροπή με καλυμμένα τα στοιχεία του συμμετέχοντα για τη διασφάλιση του αδιάβλητου του διαγωνισμού.

  11. Όλα τα έργα-συμμετοχές θα προβληθούν σε έκθεση που θα γίνει σε αίθουσα της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια της ανωτέρω δράσης και για χρονικό διάστημα που θα αποφασισθεί από την Οργανωτική Επιτροπή. Η ημερομηνία και ο χώρος έκθεσης θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα στους ενδιαφερόμενους.

  12. Τα πρωτότυπα έργα έρχονται στην κυριότητα των οργανωτών και δεν επιστρέφονται, θα μπορούν μελλοντικά να χρησιμοποιηθούν για συμμετοχή σε έκθεση ή για ανατύπωση σε έντυπα του Δήμου.

  13. Από το σύνολο των συμμετοχών θα επιλεγούν 12 έργα (δώδεκα) που θα χρησιμοποιηθούν για εκτύπωση ημερολογίου του έτους 2016 με ευθύνη και δικαιώματα του Δήμου Αγρινίου.

  14. Από τα 12 επιλεγέντα έργα θα βραβευτούν 3 (τρία).

  15. Θα δοθεί και Ειδικό βραβείο στο οποίο θα συμμετέχουν παιδιά από τους Συλλόγους «Παναγία Ελεούσα», «Χαμόγελο του Παιδιού», «ΕΛΕΠΑΠ», « Ηλιαχτίδα» και Ειδικό Σχολείο Αγρινίου.

  16. Οι διοργανωτές δικαιούται να αποκλείσουν οποιαδήποτε φωτογραφία η οποία δεν συνάδει με το πνεύμα του διαγωνισμού ή δεν ακολουθεί τους κανονισμούς.

  17. Στη λήξη των εκδηλώσεων ‘Ελαία 2015’ θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ενώ παράλληλα θα γίνει και η βράβευση των νικητών.

  18. Όλοι οι μαθητές των σχολείων που θα συμμετάσχουν θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

  19. Πληροφορίες-Διευκρινήσεις: Δήμος Αγρινίου, Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, τηλ: 26413-63452 Β. Χατζηαγάπη.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ video

‘‘Προϊόντα ελιάς στη Μεσογειακή Διατροφή: Γεύση, Υγεία και Ποιότητα Ζωής’.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

  1. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές της Α, Β΄ και Γ’ των σχολικών μονάδων Γυμνασίου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νιας.

  2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει προσωπικά με ένα (1) έργο (ατομική συμμετοχή).

  3. Τα video θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή DVD ή USB  με χρονική διάρκεια το μέγιστο 5 λεπτά.

  4. H παράδοση των video θα γίνει σε ψηφιακή μορφή (DVD).

  5. Κάθε σχολείο παρακαλείται να αποστείλει όλα μαζί τα DVD των μαθητών του συγκεντρωτικά.

  6. Το κάθε έργο-συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύεται από υπογεγραμμένη φόρμα του γονέα / κηδεμόνα ότι αποδέχεται τους όρους του διαγωνισμού (βλ. Υπόδειγμα 2).

  7. Τα DVD (ανά σχολείο) θα πρέπει να αποσταλούν στα γραφεία του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου (Τσιτσιμελή και Εθνική Οδός, Αγρίνιο ΤΚ. 30100). Καταληκτική Ημερομηνία Συμμετοχής 9 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

  8. H αξιολόγηση των έργων θα γίνει από πενταμελή Κριτική Επιτροπή που θα αποτελείται από καθηγητές του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου αλλά και από άλλους ειδικούς επαγγελματίες.

  9. Όλα τα έργα θα παραδοθούν από το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου στην κριτική επιτροπή χωρίς τα στοιχεία του συμμετέχοντα για τη διασφάλιση του αδιάβλητου του διαγωνισμού.

  10. Όλα τα έργα-συμμετοχές θα προβληθούν σε ειδική εκδήλωση  που θα γίνει σε αίθουσα της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια της ανωτέρω δράσης και για χρονικό διάστημα που θα αποφασισθεί από την Οργανωτική Επιτροπή. Η ημερομηνία και ο χώρος έκθεσης θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα στους ενδιαφερόμενους.

  11. Θα δοθεί  έπαινος συμμετοχής στα παιδιά που θα συμμετέχουν από τους Συλλόγους «Παναγία Ελεούσα», «Χαμόγελο του Παιδιού», «ΕΛΕΠΑΠ», « Ηλιαχτίδα» και Ειδικό Σχολείο Αγρινίου.

  12. Οι διοργανωτές δικαιούται να αποκλείσουν οποιαδήποτε video το οποίο δεν συνάδει με το πνεύμα του διαγωνισμού ή δεν ακολουθεί τους κανονισμούς.

  13. Στη λήξη των εκδηλώσεων ‘Ελαία 2015’ θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ενώ παράλληλα θα γίνει και η βράβευση των νικητών.

  14. Όλοι οι μαθητές των σχολείων που θα συμμετάσχουν θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

  15. Πληροφορίες-Διευκρινήσεις: Δήμος Αγρινίου, Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, τηλ: 26413-63452 Β. Χατζηαγάπη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις