Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάει για εκλογή προέδρου η ΝΔ - Θα είναι υποψήφιος ο Μειμαράκης;

Πάει για εκλογή προέδρου η ΝΔ - Θα είναι...

Ξεκινούν σήμερα οι διαδικασίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ΝΔ με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προχωράει άμεσα τις διαδικασίες για την εκλογή νέου Προέδρου στη ΝΔ. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά την εκλογική ήττα του κόμματος, αποφάσισε να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εσωστρέφεια στο κόμμα, εκτονώνοντας το κλίμα με την διαδικασία της διαδοχής.

Να σημειωθεί ότι από την βραδιά των εκλογών στο κόμμα της ΝΔ επικρατούσε έντονος προβληματισμός. Παράλληλα ξέσπασαν και οι πρώτες κριτικές απέναντι στο αποτέλεσμα, με την δεξιά πτέρυγα να αυξάνει την  πίεση που θέλει επαναπροσδιορισμό της κεντρώας φυσιογνωμίας.

Μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό.

Το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό, με τον ίδιο στις δηλώσεις του την βραδιά των εκλογών να μην ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του, ωστόσο πολλοί εκτιμούν ότι θα είναι υποψήφιος έχοντας μάλιστα αποδείξει ότι είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να ενώσει την παράταξη. Ενδιαφέρον ωστόσο θα έχει στην προκειμένου περίπτωση η στάση που θα κρατήσουν κορυφαία στελέχη της ΝΔ όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μάκης Βορίδης, ο Νίκος Δένδιας κ.ά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις