Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Έως το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε κάποιες διαφωνίες κι εγωισμούς, κυρίως με την οικογένεια. Ενασχόληση με θέματα σπιτιού κι ακινήτων. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίασή σας περνά στα παιδιά αλλά και στα ερωτικά και την διασκέδαση, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να παίξετε και να φλερτάρετε.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά επικοινωνιακά, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Άρη ωθεί σε δυναμικές κινήσεις για δικτύωση, επαφές, συμφωνίες. Αρκετές μετακινήσεις έως το μεσημέρι. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίασή σας περνά στο σπίτι, την οικογένεια και σε ζητήματα ακινήτων. Πιο εσωστρεφής  γίνεται η διάθεση και με αναπόληση του παρελθόντος.

Σκορπιός

Έμφαση στα οικονομικά και σε αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές δίνει το πρωί η Σελήνη, συναλλαγές που θα τις τακτοποιήσετε γρήγορα. Προσέξτε την κτητικότητα ωστόσο μέχρι το μεσημέρι. Πιο επικοινωνιακή η υπόλοιπη μέρα, με τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες και με διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση, μαθήματα. Μετακινήσεις ή ταξιδάκια.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει το πρωί η Σελήνη και σας κάνει δραστήριους, ενώ η θετική της όψη με τον Άρη αυξάνει την ζωτικότητα και τον δυναμισμό. Καλές ώρες για δράσεις και πρωτοβουλίες. Όμως προσέξτε κάποιες διαφωνίες μέχρι το μεσημέρι, κυρίως με άτομα εξουσίας. Πιο ήρεμη η υπόλοιπη μέρα, θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική κλπ.

Αιγόκερως

Η Σελήνη απ' τον τελευταίο σας οίκο το πρωί σάς ωθεί να κλείσετε διάφορα θέματα και κύκλους και είναι καλές ώρες για κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν πρέπει να θυσιάσετε ύπνο και χαλάρωση. Το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και δραστήριους, ενώ θ' ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με την άθληση και με προσωπικά θέματα.

Υδροχόος

Καλές οι πρώτες ώρες της μέρας για δικτύωση, για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Άρη ωθεί σε γρήγορες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Ενασχόληση με το ίντερνετ αλλά και με τους φίλους σας μέχρι το μεσημέρι. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και για την υπόλοιπη μέρα αυξάνει η ανάγκη για ησυχία, φυγή, ύπνο και χαλάρωση.

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σας τονίζει το πρωί η Σελήνη και είναι καλές ώρες για δράσεις και πρωτοβουλίες. Ωστόσο μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε και κάποιες διαφωνίες, τόσο με άτομα εξουσίας, όσο και με τον σύντροφο ή με συνεργάτες. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι αφιερωμένη στις παρέες σας, στη δικτύωση και στην ενασχόληση με το ίντερνετ.

Κριός

Μέχρι το μεσημέρι η αισιόδοξη Σελήνη απ' τον Τοξότη δίνει έμφαση σε σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, νομικά ζητήματα, συγγραφή και διδασκαλία. Η θετική της όψη με τον Άρη αυξάνει την ζωτικότητα και τον δυναμισμό σας. Πιο “στεγνή” η υπόλοιπη μέρα, με διάφορες υποχρεώσεις και με την εστίασή σας στα επαγγελματικά

Ταύρος

Το πρωί η Σελήνη δίνει έμφαση σε διάφορα οικονομικά ζητήματα, είτε φορολογικά, ασφαλειών, συντάξεων, κληρονομικών κλπ. Προσέξτε ίντριγκες κι ανταγωνισμούς σε ερωτικά και οικονομικά. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίασή σας θα μεταφερθεί σε θέματα σπουδών, νομικών, διδασκαλίας, ταξιδιών, ενώ ευνοεί το διάβασμα και τη συγγραφή.

Δίδυμοι

Κοινωνικά ξεκινά η μέρα, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Άρη ωθεί σε γρήγορες και δυναμικές κινήσεις για επαφές και συμφωνίες. Όμως προσέξτε και κάποιες διαφωνίες, κυρίως με τους δικούς σας και με τον σύντροφο. Μετά το μεσημέρι η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής και η εστίαση περνά στα οικονομικά.

Καρκίνος

Δουλειά και χαρά το πρωί, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα είναι αρκετά παραγωγικές και προσοδοφόρες ώρες. Θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην καθημερινότητά σας. Κοινωνική η υπόλοιπη μέρα και η εστίαση της προσοχής σας θα μεταφερθεί στον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους καλούς φίλους.

Λέων

Δυναμικά και δημιουργικά ξεκινά η μέρα, με τη θετική όψη Σελήνης-Άρη να σας ωθεί σε πρωτοβουλίες και να αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας. Απ' το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη θ' ασχοληθείτε περισσότερο με την τακτοποίηση του σπιτιού και με διάφορες λεπτομέρειες, με την υγεία, όπως επίσης και με τα κατοικίδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being