Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Το κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων μέχρι το μεσημέρι μπορεί να σας πιέσει, ενώ αναμένονται και δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Πίεση ψυχολογική. Όμως κατόπιν μπαίνει στο ζώδιό σας η Σελήνη και η διάθεση θα γίνει πιο ανοιχτή κι εξωστρεφής, ενώ το βράδυ η τυχερή συνάντησή της με τον Δία φέρνει ευχάριστα γεγονότα.

Ζυγός

Κάποιες δύσκολες συμπεριφορές από φίλους, γνωστούς ή ομοϊδεάτες είναι πιθανές μέχρι το μεσημέρι, όπως επίσης και πίεση οικονομική με αυξημένες υποχρεώσεις. Κατόπιν θα μεταβληθεί σταδιακά το κλίμα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από πιέσεις και να ξεκουραστείτε, ενώ το βράδυ “ανοίγει” η ψυχολογία σας με την ευεργετική σύνοδο Σελήνης-Δία.

Σκορπιός

Κάπως πιεστικά μπορεί να είναι τα πράγματα μέχρι το μεσημέρι με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου, η οποία αυξάνει τις υποχρεώσεις, ενώ άτομα εξουσίας είναι απαιτητικά μαζί σας. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι αφιερωμένη στις φιλίες και τη δικτύωση, ενώ ειδικά το βράδυ αναμένεται να περάσετε ενθουσιώδεις στιγμές με τις παρέες σας.

Τοξότης

Θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό ή κάποια ζητήματα που πρέπει να κλείσουν σάς πιέζουν μέχρι το μεσημέρι. Προσοχή σε εμπόδια στα ταξίδια. Κατόπιν η Σελήνη θα τονίσει τα επαγγελματικά σας και μπορεί το βράδυ να έχετε κάποια καλά νέα ή να αυξηθεί η δημοφιλία σας η επαγγελματική ή η κοινωνική.

Αιγόκερως

Εμποδίζονται και καθυστερούν σχέδια και οικονομικά θέματα μέχρι το μεσημέρι με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου, ενώ είναι πιθανές και δοκιμασίες με φίλους ή γνωστούς. Μεταβάλλεται το κλίμα κατόπιν, γίνεται πιο αισιόδοξο, ενώ το βράδυ ειδικά με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία, αναμένονται διάφορες θετικές εξελίξεις, ενώ αυξάνει τη χαρά και τον ενθουσιασμό.

Υδροχόος

Το δυσμενές τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου το πρωί προκαλεί εμπόδια στα επαγγελματικά και δύσκολες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ αυξάνει τις υποχρεώσεις και πιέζει την ψυχολογία σας. Φανείτε υπεύθυνοι. Όμως το βράδυ θα είναι πιο ανακουφιστικό ψυχολογικά αλλά κι ερωτικό, με τη θετική σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει διάφορες καλές εξελίξεις.

Ιχθύες

Λόγω της δύσκολης όψης Σελήνης-Κρόνου μέχρι το μεσημέρι μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια στον εργασιακό χώρο αλλά και σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό, σε σπουδές και νομικά ζητήματα. Κατόπιν η διάθεση γίνεται πιο κοινωνική, και ειδικά το βράδυ αναμένονται ευχάριστες συναντήσεις σε ενθουσιώδες κλίμα – μην κάθεστε μέσα.

Κριός

Μέχρι το μεσημέρι η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συμπεριφορές στα ερωτικά και με τα παιδιά, αλλά και πιέσεις σε οικονομικά θέματα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίασή σας περνά στην εργασία και στην τακτοποίηση, το καθάρισμα αλλά και σε θέματα υγείας και διατροφής. Ενασχόληση επίσης με τα κατοικίδια.

Ταύρος

Η δυσμενής όψη Σελήνης-Κρόνου μέχρι το μεσημέρι πιέζει την ψυχολογία σας και φέρνει και κάποιες δύσκολες συμπεριφορές στην οικογένεια, στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Όμως το κλίμα θα γίνει πιο ανέμελο κατόπιν, και η υπόλοιπη μέρα θα δώσει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, ενώ το βράδυ μάλιστα θα είναι τυχερό κι ενθουσιώδες.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά επικοινωνιακά αλλά και με εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μέχρι το μεσημέρι, ενώ και στο χώρο δουλειάς το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου φέρνει δύστροπες συμπεριφορές ή καθυστερήσεις. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και για την υπόλοιπη μέρα θα τονίσει τον τομέα του σπιτιού. Το βράδυ “ανοίγουν” τα συναισθήματα.

Καρκίνος

Πίεση οικονομική κι αισθηματική μπορεί να υπάρχει το πρωί με το δυσμενές τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου. Αυξημένα έξοδα, δύστροπες συμπεριφορές. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η διάθεση θα μεταβληθεί, θα γίνει πιο επικοινωνιακή, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για ωραίες βόλτες και συναντήσεις. Καλά νέα ή μηνύματα το βράδυ.

Λέων

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σε δυσμενή όψη με τον Κρόνο μέχρι το μεσημέρι φέρνει κάποια εμπόδια και δυσκολίες, ενώ πιέζει και την ψυχολογία σας. Φανείτε υπεύθυνοι με τους δικούς σας και σε άλλα θέματα. Κατόπιν θα υποχωρήσει η πίεση και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ήρεμη, ενώ το βράδυ αναμένεται απολαυστικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being