Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 8 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Κορυφώνεται σήμερα μια θετική όψη, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες ωθεί σε επιτυχημένες, ίσως παρασκηνιακές πρωτοβουλίες και ξεκινήματα, ενώ παρουσιάζει πρόοδο η ζωή σας και διάφορα οικονομικά θέματα, όπως χορηγίες, επενδύσεις, κληρονομικά, συντάξεις, διατροφές κλπ. Ίσως κλείνετε γρήγορα κι αποτελεσματικά κάποια ζητήματα. Ανανεώνει και την ψυχολογία.

Ζυγός

Φέρνει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, τις συνεργασίες και σε σχέδιά σας αυτές τις μέρες η ευνοϊκή όψη Άρη-Ουρανού, πιθανόν και μέσα από δικές σας πρωτοβουλίες, ενώ σήμερα κορυφώνεται. Ευνοεί τις νέες σχέσεις και συνεργασίες, τα ξεκινήματα σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, κόμματα κλπ, ευνοεί επίσης ό,τι εναλλακτικό και προχωρημένο.

Σκορπιός

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει μια ανανέωση στον εργασιακό χώρο, πιθανόν και μέσα από τεχνολογικές προσαρμογές και συσκευές, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες – λειτουργήστε δυναμικά. Φέρνει γρήγορες και θετικές εξελίξεις και πρόοδο. Το ίδιο και στην υγεία.

Τοξότης

Ανανεωτική η επιρροή του τριγώνου Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σάς κάνει να νιώθετε πιο ζωντανοί και φρέσκοι, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τις πρωτοβουλίες και τα ξεκινήματα για καινούργια ανοίγματα, για σπουδές, εμπόριο, νομικά θέματα, συγγραφή, διδασκαλία, αλλά και για τα ερωτικά – γρήγορες εξελίξεις, η ζωή σας προοδεύει.

Αιγόκερως

Το θετικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες γρήγορες και καλές εξελίξεις, κυρίως σε ζητήματα οικονομικά, επενδύσεων, κληρονομικών, εφορίας, δανείων κλπ, αλλά και σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Μια όψη που ξεμπλοκάρει, δυναμώνει κι ανανεώνει την ψυχολογία σας επίσης – βλέπετε το μέσα σας πιο καθαρά.

Υδροχόος

Πρόοδος και γρήγορες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες, όπως επίσης και σε επαφές ή συμφωνίες αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ευνοεί να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ξεκινήματα. Προσφέρει πολλές ιδέες, βρίσκονται λύσεις, ενώ ευνοεί και ζητήματα τεχνολογίας αλλά και μετακινήσεων, οχημάτων κλπ.

Ιχθύες

Δυναμική και θετική επιρροή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η όψη Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες ευνοεί ιδιαίτερα τις πρωτοβουλίες και τα ξεκινήματα, ενώ με επινοητικότητα και με καινούργιες ιδέες μπορεί να ανοίγετε νέες πηγές εσόδων. Επίσης ωθεί σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες για θέματα υγείας και διατροφής.

Κριός

Πολύ καλή για το ζώδιό σας η όψη τριγώνου Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σάς ωθεί σε έξυπνες πρωτοβουλίες, τόσο σε προσωπικούς στόχους, όσο και στα ερωτικά ή για θέματα παιδιών και δημιουργικότητας. Μια όψη που αυξάνει την επινοητικότητα στη δράση, ενώ σας ανανεώνει σωματικά - περισσότερη ζωτικότητα και φρεσκάδα.

Ταύρος

Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες σάς κινητοποιεί και παίρνετε σωστές και γρήγορες πρωτοβουλίες, κυρίως για θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, αλλά και για το κλείσιμο διάφορων θεμάτων. Μια όψη που ανανεώνει και δυναμώνει την ψυχολογία σας επίσης και ωθεί σε πρόοδο πνευματική.

Δίδυμοι

Μια πολύ καλή όψη, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα φέρνει γρήγορες εξελίξεις αυτές τις μέρες, κυρίως σε επαφές, συμφωνίες, δικτύωση και σε διάφορα σχέδιά σας, ενώ φέρνει πολλές καινούργιες ιδέες κι επινοητικότητα. Φίλοι, συγγενείς και τεχνολογία παίζουν θετικό ρόλο. Ευνοούνται αγορές συσκευών επικοινωνίας και δικτύωσης, αλλά και οχημάτων.

Καρκίνος

Με έξυπνες πρωτοβουλίες και δράσεις έρχεται πρόοδος επαγγελματική και οικονομική αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Άρη-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Μια επιρροή με την οποία μπορεί να ανοίγετε νέες πηγές εσόδων, ενώ η τεχνολογία και το ίντερνετ παίζουν σημαντικό και θετικό ρόλο στα επαγγελματικά σας αλλά και στην δημόσια εικόνα σας.

Λέων

Ο Άρης απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα πολύ καλή όψη με τον επινοητικό Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες σάς ωθεί σε έξυπνες κινήσεις ή ανοίγματα και ευνοεί πολύ ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Αυξάνει δε τη ζωτικότητα και νιώθετε ανανεωμένοι σωματικά. Ευνοεί προσωπικούς στόχους και θέλω, επαφές, με το εξωτερικό ή ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being