Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αυτή είναι η Μέθοδος της Επιτυχίας!

Αυτή είναι η Μέθοδος της Επιτυχίας!

...προσφέροντας ποιοτική γνώση σε χαμηλές τιμές!

Αν και άνοιξε τις πόρτες του στους μαθητές πριν από ένα χρόνο μόλις, πέτυχε πολύ σύντομα να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των γονιών όσο και των μαθητών που το επέλεξαν.

Με "όπλα" την εμπειρία των καθηγητών του,  την μεθοδικότητα και την όρεξη να προσφέρουν τα καλύτερα εφόδια στα παιδιά, το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "Μέθοδος Επιτυχίας" αγκάλιασε τους μαθητές της περιοχής του Αγ. Γεωργίου Λάγγουρα, της Εγλυκάδας, του Μπεγουλακίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής έως την Περιβόλα και την πλατεία Μαρούδα και η προσπάθεια ανταμείφτηκε.

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "Μέθοδος Επιτυχίας"συνεχίζει και φέτος προσφέροντας ποιοτική γνώση σε χαμηλές τιμές. Αναλογιζόμενοι οι ιδιοκτήτες του το γενικότερο κλίμα αλλά και την οικονομική κατάσταση της χώρας, παραμένουν πιστοί στις αξίες τους και στέκονται ουσιαστικά δίπλα στον μαθητή που θέλει τη βοήθειά τους, με μικρό κόστος γι' αυτόν και την οικογένειά του.

Οι μαθητές εντάσσονται σε ολιγομελή τμήματα, παίρνουν σημειώσεις των καθηγητών με μεθοδολογίες και συμβουλές στη θεωρία αλλά και επιπλέον ασκήσεις. Επίσης, εξετάζονται συχνά με προγραμματισμένα διαγωνίσματα και υπάρχει συνεχής ενημέρωση των γονέων για την πρόοδό τους.

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "Μέθοδος Επιτυχίας"είναι κοντά σου, δίπλα σου, στην γειτονιά σου, δίνοντάς σου την δυνατότητα να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα από τις μετακινήσεις και προσφέροντάς σου γνώση με μέθοδοποιότητα για να έχεις 100% επιτυχία!

Σε έναν καινούριο, όμορφο και ζεστό χώρο, στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου Λάγγουρα, η υποστηρικτική εκπαίδευση αποκτά ουσιαστική έννοια και γίνεται προσιτή σε κάθε μαθητή που το χρειάζεται.

 

Υπεύθυνος σπουδών: Γεώργιος Στεφανόπουλος – Μαθηματικός, MSc.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 2610.331.113 – 6974.586.256

E-mail: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.methodosepitixias.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά