Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τη ΝΔ και τον Μεϊμαράκη να πάμε την Ελλάδα μπροστά!

Με τη ΝΔ και τον Μεϊμαράκη να πάμε την Ε...

Του Θανάση Νταβλούρου, Τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ Ν.Δ.

Ο μεγαλύτερος λαοπλάνος πολιτικός που γνώρισε η χώρα, ο μεγαλύτερος δημαγωγός πρωθυπουργός που έζησε ο τόπος, πάνω στον πανικό της απόδρασης του, μέσα στα τόσα ψέματα που έχει αραδιάσει, είπε και μια μεγάλη αλήθεια: ο τόπος πρέπει να πάει μπροστά, και όχι πίσω.

Συμφωνούμε απόλυτα με την επισήμανση του. Πρέπει να φύγουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω μας τη σκοταδιστική περίοδο που ζήσαμε τους προηγούμενους μήνες, με την αναχρονιστική διακυβέρνηση του που έπληξε βάναυσα την κοινωνία και γκρέμισε τα όσα έκτισε με πολλές θυσίες ο ελληνικός λαός.

Αλήθεια, είναι οι κλειστές τράπεζες και οι περιορισμοί στις διακινήσεις των κεφαλαίων, τα λεγόμενα capital controls, το νέο που ευαγγελίζεται ο Αλέξης Τσίπρας, ένα πρόσωπο που θα είναι στο μέλλον συνώνυμο του πολιτικού απατεώνα;

Το 2012 η Νέα Δημοκρατία παρέλαβε από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου μια Ελλάδα ρημαγμένη, βυθισμένη στη δίνη της κρίσης. Με εργώδη προσπάθεια και με την επώδυνη στήριξη των Ελλήνων πολιτών, κατάφερε και σταθεροποίησε την οικονομία, με την επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων και με τη χώρα να επιστρέφει σε μια έρπουσα, έστω, ανάπτυξη.

Αυτοί που υπόσχονταν την κατάργηση του μνημονίου και έλεγαν ότι θα άλλαζαν την Ευρώπη, το μόνο που κατάφεραν μέσα σε μόλις λίγους μήνες ήταν να φορτώσουν τον ελληνικό λαό με ένα ακόμη μνημόνιο, το πιο βαρύ απ’ όλα, να τον οδηγήσουν σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, και με τη χώρα να βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση, με το ένα πόδι έξω από το ευρώ.

Οι Έλληνες πολίτες, πλέον, γνωρίζουν την αλήθεια, ξέρουν ποιος τους την είπε και ποιος, όχι μόνο τους την απέκρυψε, αλλά τους είπε και ασύστολα ψέματα για να τους υφαρπάξει την ψήφο.

Πλήρωσαν και πληρώνουν το επονείδιστο τίμημα των ανέφικτων υποσχέσεων, το βιώνουν καθημερινά με τον πλέον δραματικό τρόπο, και τώρα ξέρουν τι πρέπει να πράξουν στην κάλπη.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, ψηφίζουμε σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, με βασικό κορμό τη ΝΔ και  με μπροστάρη τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για να επαναφέρουμε την πατρίδα μας στη θέση που της αξίζει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις