Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησαν ξανά οι εργασίες στην οδό Αυστραλίας

Πάτρα: Ξεκίνησαν ξανά οι εργασίες στην ο...

Ανησυχία ενόψει της έναρξης της σχολικής περιόδου

Η οδός Αυστραλίας εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα έχει αποκλειστεί, από το ύψος της Κανελλοπούλου. Οι εργασίες στην οδό έχουν ξεκινήσει τμηματικά και σε πρώτη φάση για τα πεζοδρόμια, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τις τελευταίες μέρες στο μίνι εργοτάξιο δεν εργαζόταν κανείς, κάτι που είχε θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής που έχουν αποκλειστεί στα σπίτια τους αλλά και εκείνους που στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία της περιοχής, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς τα σχολικά κτίρια είναι επίσης μπροστά από έναν βομβαρδισμένο (λόγω των εργασιών) δρόμο.

Ο εργολάβος είχε δώσει την καλοκαιρινή άδεια στους εργάτες, οι οποίοι ωστόσο επέστρεψαν από την Δευτέρα στο εργοτάξιο, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η οδός Αυστραλίας.


Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να προχωρήσει άμεσα και να ολοκληρωθεί το έργο για νέο ασφαλτοτάπητα και το σχετικό δίκτυο ύδρευσης - αποχέτευσης. Εξάλλου, σε ενδεχόμενο βροχόπτωσης, όλος ο δρόμος θα μεταμορφωθεί σε λίμνη. Στην περιοχή λειτουργούν τρία σχολεία και καταγράφεται ανησυχία και ως προς τη δυνατότητα της πρόσβασης, όταν ανοίξουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις