Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Πυροσβέστες έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στο δάσος της Στροφυλιάς- Παραμένουν επί τόπου δυνάμεις

Οι Πυροσβέστες έθεσαν υπό έλεγχο την πυρ...

Ένα μέτωπο ακόμα κοντά στα λατομεία

Νεώτερη ενημέρωση: Υπό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγο η μεγάλη πυρκαγιά στη περιοχή της Καλόγριας και του Αράξου. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίοι εκτιμούν ότι θα σβήσουν τη φωτιά πολύ σύντομα.

 

20:15 Δεν υπάρχει πιά κίνδυνος για το δάσος της Καλόγριας από την πυρκαγιά που καίει στην περιοχή. Οι φλόγες κινούνται τώρα προς την περιοχή των λατομείων του Αράξου. Στην μάχη κατά της πυρκαγιάς προστέθηκε και ένα ελικόπτερο ericsson

 

18:41 Η φωτιά ξέσπασε στις 16.30 περίπου σήμερα το απόγευμα, στο δάσος της Καλογριάς, στην περιοχή του Αράξου. Καίει δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση, ενώ οι άνεμοι είναι ισχυροί και βοηθούν στην εξάπλωση του πύρινου μετώπου.

Μάχη με τις φλόγες για να σώσουν το δάσος της Καλογριάς, δίνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 14 οχήματα, περισσότερους από 30 πυροσβέστες και 18 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις νερού κάνουν δύο αεροσκάφη καναντέρ, τα οποία κινητοποιήθηκαν από το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Η φωτιά δεν απειλεί ξενοδοχειακές μονάδες, ούτε και κατοικημένες περιοχές.

 

 

 

Νεώτερη ενημέρωση: 13 αυτοκίνητα της πυροσβεστικής και δύο αεροπλάνα επιχειρούν στην φωτιά που απειλεί για άλλη  μια φορά φέτος το δάσος της καλογριάς.

Νεώτερη ενημέρωση: Μεγάλης έκτασης είναι η φωτιά που έκδηλώθηκε στην Καλογριά. Οι άνεμοι πνέουν ισχυροί και οι πυροσβέστες καταβάλλουν προσπάθεια να εμποδίσουν την επέκτασή της. Σε εκτροπή οχημάτων στο γεφυράκι που οδηγεί στις παραλίες της Καλόγριας προχώρησε η τροχαία για να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός αυτοκινήτων μέσα στο δάσος.

- Μεγάλης έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο δάσος της Καλόγριας στα όρια της δυτικής Αχαϊας.

Για την αντιμετώπισή της, σπεύδουν επτά  οχήματα της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο πνέουν δυνατοί άνεμοι, ενώ υπάρχουν και λουόμενοι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις