Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 1 Αυγούστου

Ζώδια

Λέων

Ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο μια θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει πολλές έξυπνες ιδέες, διαύγεια, λύσεις, συνειδητοποιήσεις. Μια όψη που ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, όπως επίσης και την τεχνολογία και κάποια ξεκινήματα ή ανοίγματα κι επαφές.

Παρθένος

Ξεμπλοκάρει το νου και τον ψυχικό σας κόσμο η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, λόγω της οποίας μπορεί να κάνετε συνειδητοποιήσεις που σας απελευθερώνουν και να καταλαβαίνετε την ουσία και τις αιτίες κάποιων πραγμάτων. Πιθανή και απρόσμενη, αίσια ολοκλήρωση θεμάτων, οικονομικών, επαγγελματικών ή άλλων.

Ζυγός

Μια όψη που φέρνει απρόσμενες κι ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο κάνει επίσης την επικοινωνία πιο ζωηρή κι ενδιαφέρουσα, ανανεώνει νοητικά τις σχέσεις σας, ενώ γνωρίζετε και νέους, φρέσκους ανθρώπους. Μηνύματα ή τηλέφωνα που σας εκπλήσσουν. Ευνοεί τις επαφές και τη δικτύωση.

Σκορπιός

Θετική για τα επαγγελματικά σας η όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, λόγω της οποίας μπορεί να γίνονται νέες, απρόσμενες, ενδιαφέρουσες κι επιτυχημένες επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες. Ευνοεί ιδιαίτερα την χρήση κι εφαρμογή των νέων τεχνολογιών και του ίντερνετ. Εναλλακτικές θεραπείες και διατροφές που βοηθούν την υγεία.

Τοξότης

Προσφέρει διαύγεια στο νου αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ φέρνει ωραίες εκπλήξεις στα ερωτικά, απρόσμενες συναντήσεις, ενθουσιασμό, νέες εμπειρίες κι ανανέωση στα ταξίδια σας. Έχετε πολλές ιδέες και αυξημένη δημιουργικότητα που μπορεί να εκδηλώνονται και μέσα απ' το διαδίκτυο. Εκπλήξεις κι απ' τα παιδιά.

Αιγόκερως

Θέματα σπιτιού και οικονομικών προχωρούν πιο γρήγορα αυτές τις μέρες με την ευνοϊκή όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να υπάρχουν και απρόσμενες, θετικές εξελίξεις εκεί – πιθανές χορηγίες. Μια επιρροή που επίσης ξεμπλοκάρει την ψυχολογία σας, προσφέρει διαύγεια συναισθηματική και κατανόηση σημαντικών πραγμάτων.

Υδροχόος

Η έμφυτη επινοητικότητα του ζωδίου σας γίνεται ακόμα πιο έντονη αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ερμή-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που δίνει πολλές ιδέες και διαύγεια νοητική, ενώ φέρνει κι ευχάριστες, απρόσμενες γνωριμίες, συναντήσεις κι εκπλήξεις στις σχέσεις. Ευνοεί επικοινωνία, επαφές και μετακινήσεις. Ανανεωτικά ταξιδάκια.

Ιχθύες

Οικονομική κι επαγγελματική ανανέωση προσφέρει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που φέρνει απρόσμενα έσοδα, ωραίες αγορές και θετικές, καινούργιες επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και το ίντερνετ. Εύνοια και χρήσιμες πληροφορίες και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Κριός

Σας ευνοεί η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει απρόσμενες κι ευχάριστες συναντήσεις ή τηλέφωνα, μηνύματα κι επαφές. Μια όψη που δίνει πολλές δημιουργικές ιδέες και λύσεις αλλά κι εκπλήξεις ερωτικές. Ευνοεί την επικοινωνία και την ενασχόληση με την τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Ταύρος

Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο δίνει αυτές τις μέρες φαεινές ιδέες και συνειδητοποιήσεις που ξεμπλοκάρουν την ψυχολογία σας – κάτι απελευθερώνεται μέσα σας. Ευνοεί επίσης επαφές και συναντήσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Ευχάριστες συναντήσεις με άτομα απ' το παρελθόν. Ολοκλήρωση θεμάτων.

Δίδυμοι

Πολλές κι έξυπνες ιδέες και λύσεις δίνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία βοηθά την επικοινωνία, την δικτύωση, τις φιλίες και τις μετακινήσεις. Πιθανή κι αγορά οχήματος ή συσκευής επικοινωνίας που σας απελευθερώνει. Συναντήσεις-εκπλήξεις, ωραίες απρόσμενες βόλτες και ανανεωτικά ταξιδάκια.

Καρκίνος

Μια θετική όψη για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρνει αυτές τις μέρες ανέλπιστες θετικές εξελίξεις κι έσοδα. Η τεχνολογία και το ίντερνετ φαίνεται να βοηθούν σε αυτό – χρησιμοποιήστε τα. Απρόσμενες επαφές με άτομα εξουσίας. Αγορές που ενθουσιάζουν, κυρίως συσκευών επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being