Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στάθης Αθανασόπουλος – Σερέτης για Ανδρέα Κακογιάννη - "Προσέφερε με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης πολλά στην Πάτρα"

Στάθης Αθανασόπουλος – Σερέτης για Ανδρέ...
Μαρτάτος Tάκης

"Ήταν ένας στενός συνεργάτης και ένας πραγματικός φίλος"

Ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας Στάθης Αθανασόπουλος – Σερέτης με αφορμή την θλιβερή είδηση της εκδημίας του Ανδρέα Κακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων και πρώτου Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας Ανδρέα Κακογιάννη.

Με τον Ανδρέα Κακογιάννη μας συνέδεαν κοινοί αγώνες, κοινές διεκδικήσεις, κοινές πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές και η ίδια βαθιά αγάπη και αφοσίωση για τον τόπο μας και την Αυτοδιοίκηση. Ένας σεμνός και μετρημένος άνθρωπος, ένας λαμπρός επιστήμονας, ένας στενός συνεργάτης και ένας πραγματικός φίλος με τον οποίο βρεθήκαμε στις ίδιες επάλξεις και μοιραστήκαμε τα ίδια οράματα και τις ίδιες αγωνίες.

Ο Ανδρέας Κακογιάννης, όπως και ο Τάκης Γκίκας, προσέφεραν με ανιδιοτέλεια, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης πολλά στην Πάτρα και στην Αχαΐα.

Στους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις