Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έφυγε από τη ζωή Ισπανός τραγουδιστής που είχε συμμετάσχει στην Γιουροβίζιον

Έφυγε από τη ζωή Ισπανός τραγουδιστής πο...

Ο λόγος για τον 73χρονο Jaime Garcia Morey

Μέσα στον φετινό Ιούλιο, για την ακρίβεια πριν τρεις εβδομάδες έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Ισπανός τραγουδιστής Jaime Garcia Morey (είχε γεννηθεί στις 16/6/1942 και απεβίωσε στις 7/7/2015) μετά από πολυετή πάλη με την επάρατο νόσο.

Όπως έγραψε το σάιτ του Ogae Greece, ο εκλιπών καλλιτέχνης γνώρισε μεγάλη επιτυχία τις δεκαετίες ‘60 και ‘70! Το 1970 συμμετείχε στον Ισπανικό τελικό για τη Γιουροβίζιον αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο να εκπροσωπήσει τη χώρα του στον πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού δύο χρόνια αργότερα, στο Εδιμβούργο του Ηνωμένου Βασιλείου με το τραγούδι «AMANECE» (Ξημέρωμα), που κατέλαβε τη 10η θέση μεταξύ 18 χωρών με 83 βαθμούς, σε στίχους του Ramon Arcusa και μουσική του Augusto Alguero, που διηύθυνε και την ορχήστρα του BBC!

Αποσύρθηκε εντελώς ξαφνικά από τα μουσικά πράγματα το 1987! Η κόρη του Sandra Morey είναι γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στην Ισπανία. Το 2001 ο Jaime Morey κατηγορήθηκε από μία εφημερίδα για οικονομικά σκάνδαλα, αλλά αθωώθηκε, σύμφωνα με την ανάρτηση του Ogae Greece.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture