Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλαμάτα:Ανήλικος αρχηγός σπείρας με 35 διαρρήξεις

Καλαμάτα:Ανήλικος αρχηγός σπείρας με 35 ...

Δρούσαν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δρούσε μια σπείρα διαρρηκτών με άγνωστο αριθμό μελών, που είχαν διαπράξει συνολικά 35 κλοπές σε οχήματα, σπίτια και καταστήματα στην Καλαμάτα.

Η δράση της εξιχνιάστηκε, αλλά μόνο τα στοιχεία του ανήλικου (!) αρχηγού της έχουν ταυτοποιηθεί και αυτά του κλεπταποδόχου στον οποίο πωλούσε τη λεία.

Ο ανήλικος μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών της Ασφαλείας, καθώς διαπιστώθηκε ότι αυτός πωλούσε σε έναν 23χρονο τις ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα από τα κλοπιμαία της σπείρας και εκείνος με τη σειρά του αναλάμβανε να τα «σπρώξει» σε άλλους αγοραστές. Σε βάρος του μικρού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες και σε βάρος του 23χρονου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και  υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Από τις 35 κλοπές που είχε διαπράξει η σπείρα ως πριν από δυο εβδομάδες, 21 απόπειρες είχαν γίνει σε οχήματα, δέκα σε σπίτια και τρεις καταστήματα. Εκτός από μετρητά, χρυσαφικά και κοσμήματα, οι δράστες είχαν αρπάξει ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, υπολογιστές και άλλα είδη συνολικής αξίας 15.500 ευρώ. Μέρος από αυτά βρέθηκαν στο σπίτι του ανηλίκου και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών του και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις