Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Αφυπνιστείτε Ρε!

Αφυπνιστείτε Ρε!

Του Άγγελου Αποστολόπουλου

Είπα να σας προσεγγίσω με το 'αφυπνιστείτε' και όχι με το 'ξυπνήστε' γιατί το χρησιμοποιούν πολύ οι ήρωες του 'ΟΧΙ'. Όχι φίλοι μου δεν πιάσατε διάνα... Δεν ψήφισα το 'ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΙΚΟ' ΝΑΙ... αλλά ούτε και το «Πατριωτικό» ΟΧΙ!

Φίλες και φίλοι ψήφισα ΑΚΥΡΟ! Και όχι δεν συντάχθηκα με καμία ΚΝΕ, με κανένα ΚΚΕ!

Για ποιο λόγο ψήφισα έτσι...

1) Καταδικαστική πρόταση Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης για δανεισμό ύψους 29,1 δις με όρους δουλείας και εξαπάτησης ίσους όρους με αυτούς της τελευταίας πρότασης των 'Θεσμών'.

2) Δήλωση Βαρουφάκη, πως με ψήφιση του 'ΝΑΙ' από τον λαό θα υπέβαλε την παραίτησή του...Το δημοψήφισμα για ποιο λόγο το έκανε άραγε, για να ακούσει την εντολή του λαού και να την εκτελέσει! Αλλά δεν έκανε το χρέος όπως έπρεπε και παραιτήθηκε μόλις σήμερα 'για να διευκολύνει το έργο του Πρωθυπουργού'

3) Δήλωση Καμμένου στην Βουλή την ημέρα ψήφισης του δημοψηφίσματος πως αν αποδεχθούμε την πρόταση των δανειστών απειλείται ή εθνική μας άμυνα και κυριαρχία γιατί θέλουν να κόψουν δαπάνες 400 εκατ. ευρώ. Δείτε λοιπόν την τελευταία πρόταση που έστειλε ο Τσίπρας και ή οποία όριζε για φέτος μείωση στις δαπάνες για την εθνική άμυνα 200 εκατ. ενώ τον επόμενο χρόνο μείωση 400 εκατ.

4) Δήλωση Τσίπρα πως μέσα σε 48 ώρες από την ανακοίνωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος θα καταφέρει συμφωνία με τους δανειστές. Πως γίνεται ή ελληνική κυβέρνηση να καταφέρει αμέσως μετά το δημοψήφισμα να βγάλει αμέσως συμφωνία ενώ εδώ και 5 μήνες με κυβέρνηση που έκλεξε ο λαός δεν μπορούσε να φέρει συμφωνία;

5) Ο Τσίπρας συγκάλεσε συμβούλιο πολύ τιμών αρχηγών τώρα, ενώ θα μπορούσε να το κάνει τον Φεβρουάριο όποτε και δεν επήλθε κάποια συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών.

Και το τονίζω και πάλι πως δεν ψήφισα 'ΝΑΙ'.

Μνημόνια θα έχουμε είτε με 'ΝΑΙ' είτε με 'ΟΧΙ' και μάλιστα με καταδικαστικούς όρους!

Δυστυχώς ο λαός κλήθηκε να συμμετάσχει στο δημοψήφισμα χωρίς να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο το έκανε... Μάλιστα δεν είχε μελετήσει την πρόταση των θεσμών, χωρίς να θέλω και πάλι να προβάλλω ως συμφέρουσα την πρόταση αυτών. Θα έπρεπε επίσης ο κόσμος ο ανήγγειλε το ΣΥΡΙΖΑ ως κομμουνιστές να ντρέπεται γιατί κατακρεουργεί για ότι καλό και κακό έχει προσφέρει ο Κομμουνισμός.

Ο θάνατος θα είναι ή αργός και βασανιστικός ή άμεσος και θα κριθεί στο αν ο Έλληνας έχει μάθει να υποκύπτει.

Αντίδοτο μόνο ή πραγματική αντίσταση από τον ίδιο το λαό! Έξω αποτελείται το φέσι που μας έχουν βάλει!

Τέλος θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι όσοι έπιαναν στο στόμα τους τους εθνικούς μας ήρωες και παρομοίαζαν τις πράξεις τους με αυτές των ευεργετών μας!

Δεν θέλω να αναφέρω κάτι άλλο... Εδώ είμαστε και θα είμαστε...

Ελευθερία ή Θάνατος...

(Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλώ σχολιάστε!)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις