Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 3 Ιουλίου

Ζώδια

Καρκίνος

Κοινωνικά ξεκινά η μέρα, με συναντήσεις διάφορες και με την εστίαση της προσοχής σας να βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Μετά το μεσημέρι που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής και ψυχαναλυτική, ενώ επίσης θα σας απασχολήσουν ορισμένα οικονομικά ζητήματα, πχ δάνεια, επενδύσεις κλπ.

Λέων

Παραγωγικά ξεκινά η μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στην εργασία και σε καθημερινές δουλειές και τακτοποίηση, όπως επίσης και σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Μετά το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο, η διάθεση γίνεται πιο κοινωνική και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον σύντροφο ή τους καλούς φίλους και να γνωρίσετε κόσμο.

Παρθένος

Πιο άνετα κι ανέμελα, πιθανόν χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις ξεκινά η μέρα και ίσως έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ενασχόληση με τα παιδιά. Μετά το μεσημέρι που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, θα γίνετε πιο παραγωγικοί και θ' ασχοληθείτε με την τακτοποίηση, το καθάρισμα αλλά και με υγεία/διατροφή.

Ζυγός

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι τονίζει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ η διάθεση θα είναι πιο εσωστρεφής. Όμως θα μεταβληθεί το κλίμα κατόπιν, και για την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να πάτε εκδρομή ή ν' ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, σπορ, χόμπι κλπ.

Σκορπιός

Η μέρα ξεκινά επικοινωνιακά, με μηνύματα διάφορα, με συναντήσεις και συζητήσεις, με συναλλαγές, αλλά και με μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Μάθηση, πληροφόρηση, γράψιμο, σεμινάρια. Μετά το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η εστίαση της προσοχής σας θα μετατοπιστεί στο σπίτι, την οικογένεια και σε ζητήματα ακινήτων. Αναμάσημα του παρελθόντος.

Τοξότης

Ζητήματα οικονομικά κυρίως σας απασχολούν το πρωί, κι έτσι θ' ασχοληθείτε με πληρωμές, αγορές και άλλες συναλλαγές, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μετά το μεσημέρι η διάθεση θα γίνει πιο επικοινωνιακή, θα μιλήσετε και θα γράψετε περισσότερο, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για μαθήματα και σεμινάρια. Ταξιδάκια επίσης ή μετακινήσεις πιθανά.

Αιγόκερως

Καθώς μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας, θα είναι ώρες δραστήριες, ίσως προχωρήσετε σε κάποιο ξεκίνημα ή πρωτοβουλία, ενώ θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Κατόπιν η εστίαση της προσοχής περνά σε θέματα οικονομικά αλλά και σε αγορές ή πωλήσεις. Θα απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική και την ηρεμία.

Υδροχόος

Κλείνετε κάποιο κύκλο ή θέμα το πρωί που η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ είναι ώρες πιο εσωστρεφείς και με ανάγκη για περισσότερο ύπνο. Μετά το μεσημέρι όμως που η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, ανακτάτε την εξωστρέφειά σας και γίνεστε πιο δραστήριοι, ενώ η υπόλοιπη μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τα ξεκινήματα.

Ιχθύες

Ώρες δικτύωσης και σερφαρίσματος στο ίντερνετ μέχρι το μεσημέρι, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και φίλους ή γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομάδες, κόμματα, συλλόγους. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, περνά στον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό θα νιώσετε ανάγκη για απόσυρση και φυγή ώστε να αφομοιώσετε εμπειρίες και να καθαρίσετε από ενέργειες διάφορες.

Κριός

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη απ' τον Αιγόκερω τονίζει τον επαγγελματικό σας τομέα και φέρνει κάποιες υποχρεώσεις, χωρίς όμως ιδιαίτερα εμπόδια στην τακτοποίησή τους. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι αφιερωμένη στους φίλους, τις ομάδες, τη δικτύωση και ό,τι εναλλακτικό. Θετικά μηνύματα και συναντήσεις ή ερωτικές εξελίξεις σήμερα και αύριο.

Ταύρος

Σχετικά αισιόδοξα και χωρίς ιδιαίτερα άγχη ξεκινά η μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση μέχρι το μεσημέρι σε σπουδές, ταξίδια, διδασκαλία, συγγραφή, νομικές υποθέσεις. Κατόπιν η εστίασή σας θα περάσει στα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα και προβολή. Σήμερα και αύριο μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Δίδυμοι

Το πρωί η Σελήνη δίνει έμφαση σε οικονομικά ζητήματα, γι' αυτό κυρίως θ' ασχοληθείτε με τακτοποίηση και ρύθμιση δανείων, εφορίας κλπ, ή με επενδύσεις, χορηγίες, συντάξεις κλπ. Μετά το μεσημέρι η εστίαση της προσοχής περνά στα ταξίδια, σε επαφές με το εξωτερικό, αλλά και σε διδασκαλία, διάβασμα, συγγραφή και νομικές υποθέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being