Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

The Case: Χαμός στη Πάτρα με το απόλυτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης!

The Case: Χαμός στη Πάτρα με το απόλυτο ...

Το The Case βρίσκεται στη Σαρανταπόρου 70 και Μπιζανίου (κοντά στην Αγία Σοφία) στη Πάτρα

Tα δωμάτια απόδρασης αποτελούν μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης σε όλη την Ευρώπη και όπως ήταν επόμενο λειτουργούν από τα τέλη του 2014 και στη πόλη μας, τη Πάτρα. Είναι βιωματικά παιχνίδια, με ένα γενικό σενάριο υπόθεσης που οι παίκτες κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο παίζοντας ομαδικά και λύνοντας γρίφους, καλούνται μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα να αποδράσουν από τον χώρο.

Πιστοί και εμείς στην νέα μόδα διασκέδασης, είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε σε αρκετά τέτοια δωμάτια τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα. Σε ένα όμως τέτοιο δωμάτιο «κολλήσαμε».

Μιλάμε για το δωμάτιο Station Zero στο The Case, που είναι κάτι διαφορετικό και συγκρινόμενο με τα άλλα (ειδικά στην Πάτρα), αποτελεί από μόνο του μια ξεχωριστή κατηγορία!

Το σύνηθες και επαναλαμβανόμενο μοτίβο στα δωμάτια απόδρασης είναι 80% αναζήτηση και 20% σκέψη (στη καλύτερη των περιπτώσεων). Ψάξε στα πιο απίθανα μέρη για να βρεις ένα κλειδί ή έναν κωδικό που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις παρακάτω, ανεξάρτητα αν το επιτάσσει ή όχι, η συνήθως ανύπαρκτη «σεναριακή» δομή του δωματίου. Τα πράγματα στο Station Zero είναι τελείως διαφορετικά. Δεν μοιάζει με άλλο και δεν νομίζω να απογοητευτεί κανείς όταν το παίξει…

Το σενάριό του «πατάει» πάνω σε μια αποστολή διάσωσης επιστημόνων (που την αναλαμβάνουν οι παίκτες) από έναν ερευνητικό σταθμό στην Ανταρκτική που έχει να δώσει σημάδια ζωής έξι και πλέον μήνες. Δωμάτιο με τα όλα του: Ατμόσφαιρα, αναζήτηση, μηχανισμοί, σκέψη, γρίφοι, πάζλ, λουκέτα, συνδυασμοί, δράση, τα πάντα! Είναι κάτι διαφορετικό που αξίζει να διαθέσεις το χρόνο σου. Είναι αρκετά απαιτητικό, χωρίς όμως να γίνεται κουραστικό και επαναλαμβανόμενο, και νομίζουμε οτι μια τετραμελής ή πενταμελής ομάδα θα περάσει φανταστικά!

Το The Case βρίσκεται στη Σαρανταπόρου 70 και Μπιζανίου (κοντά στην Αγία Σοφία) στη Πάτρα και εξωτερικά δεν σου γεμίζει το μάτι. Ίσως όμως αυτό συμβαίνει διότι εσωτερικά, οι ιδιοκτήτες του είναι έτοιμοι να μας ταξιδεύσουν σε δυνατές περιπέτειες όχι μόνο μέσω του μοναδικού Station Zero που ήδη περιγράψαμε, αλλά και μέσω άλλων δύο βιωματικών παιχνιδιών που διαθέτει ο χώρος και που ήδη έχουν γίνει “best sellers” της διασκέδασης. Μιλάμε για «Τον φυγά» και τους «15 μικρούς διαβόλους».

 

Μην διστάζετε λοιπόν και ελάτε και εσείς να περάσετε μια ώρα διαφορετική  σε ένα από τα τρία κλιματιζόμενα (σημαντικό τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι) δωμάτια απόδρασης του The Case. Πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας που όμοια της δεν υπάρχει στην πόλη. Σενάριο, ατμόσφαιρα, πρωτοτυπία και πραγματικοί γρίφοι συνθέτουν ένα πάζλ διασκέδασης που δύσκολα συναντάς ακόμη και στα κορυφαία escape rooms της Αθήνας.

 

Η διαδικασία για να κάνεις κράτηση είναι ιδιαίτερα απλή. Είτε τηλεφωνικά στο 2610435384, είτε μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων στο www.thecase.gr. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 16.30 έως τις 22.30 και Σαββατοκύριακα από τις 15.30 έως και τις 23.00!

Καλό καλοκαίρι και καλές αποδράσεις!

ΥΓ. Ευχάριστη έκπληξη και η επιβράβευση που περιμένει τις ομάδες που θα καταφέρουν να αποδράσουν. Γλυκιά και δροσερή! Ναι, τώρα έχετε και κίνητρο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά