Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Διοικητής 6ης ΥΠΕ: Θα μετακινήσουμε οδηγούς από παρεμφερείς νοσοκομειακές υπηρεσίες για να λύσουμε το πρόβλημα στον Άγιο Ανδρέα

Διοικητής 6ης ΥΠΕ: Θα μετακινήσουμε οδηγ...

Τι λέει για το πρόβλημα ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Στην απάντηση του σχετικά με το πρόβλημα λόγω εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής για το ΕΚΑΒ, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιώργος Γιαννόπουλος, επισημαίνει:

«Το έχουμε υπόψη μας το ζήτημα. Συζητήσαμε σε καλό κλίμα συνεργασίας με τους φορείς και κινούμεθα προς την κατεύθυνση της μετακίνησης οδηγών από παρεμφερείς νοσοκομειακές υπηρεσίες» ήταν η απάντηση του Διοικητή.
Και στην ερώτηση εάν περισσεύουν οδηγοί από αλλού, η απάντηση ήταν:

«Σαφώς όχι. Δεν πρόκειται να κάνουμε μετάταξη, απόσπαση, αλλαγή θέσεων. Προσπαθούμε εκ των ενόντων να λύσουμε το ζήτημα. Και ελπίζουμε με την συνεργασία των εργαζομένων, να τα καταφέρουμε».

Υπενθυμίζεται ότι σε σχετικό δελτίο ενημέρωσης που εξεδόθη, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι: Στη συνάντηση που είχαν με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ,  το Δ.Σ.  Νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας,  ο Διοικητής Απόστολος Λέτσιος, ο Υποδιοικητής Βασίλης Καραμπελιάς, τα μέλη Τριανταφυλοπούλου Πόπη και Δημακόπουλος Δημήτρης, το μέλος του Δ.Σ και Διοικητική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Τζίφα Δέσποινα, ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων Πετρόπουλος Κώστας και των ιατρών Ηλιόπουλος Παναγιώτης, ανέφεραν στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, και στους δύο Υποδιοικητές, που ήταν παρόντες, την αδιέξοδη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Νοσοκομείο από την έλλειψη οδηγών, τις δυσκολίες στην λειτουργία του νοσοκομείου και τις επιπτώσεις στους ασθενείς, κυρίως στην σίτισή τους, καταθέτοντάς τους  συγκεκριμένες προτάσεις, προτάσεις βάσει των  οποίων περιμένουμε ΑΜΕΣΑ τις σχετικές λύσεις, λύσεις στο πρόβλημα που το τονίζουμε δεν μπορεί να υφίσταται άλλο έτσι όπως έχει μέχρι τώρα.

Πηγή: Istologio G. Mosxou

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being