Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς φαγητό μέχρι τις 3 το μεσημέρι οι ασθενείς του Αγ. Ανδρέα-Χειρουργεία στο 409 μετά τις 9 λόγω έλλειψης...οδηγών

Πάτρα: Χωρίς φαγητό μέχρι τις 3 το μεσημ...

Την παρέμβαση Υπουργείου και Εισαγγελέα ζητά ο "Ιπποκράτης"

Την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας και των Εισαγγελικών αρχών ζητούν και πάλι τα μέλη του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Αφορμή και αυτή τη φορά το θέμα των οδηγών του νοσοκομείου, η έλλειψη των οποίων προκαλεί σοβαρές δυσλειτουργίες στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Όπως επισημαίνουν τα μέλη του σωματείου, χθες οι ασθενείς έφαγαν τελικά μεσημεριανό στις 3 το μεσημέρι ενώ σήμερα τα χειρουργεία του 409 ξεκίνησαν μετά τις 9 γιατί δεν υπήρχε οδηγός να μεταφέρει τα σχετικά αίματα και εξετάσεις.

Όπως τονίζουν τα μέλη του Ιπποκράτη στην ανακοίνωσή τους:

Τα γραφεία της 6ης Υ.Πε επισκέφθηκε χθες σύσσωμο το Δ.Σ του Νοσοκομείου, μετά από σχετική ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του, που πάρθηκε με εισήγηση και πρόταση του Εκπροσώπου των Εργαζόμενων, Κώστα Πετρόπουλου, προκειμένου να συζητήσουν με την Διοίκηση  της 6ης Υ.Πε, το θέμα των Οδηγών, όπου η κατάσταση δυστυχώς συνεχίζει να είναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ, επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Στη συνάντηση αυτή,  το Δ.Σ  Νοσοκομείου και συγκεκριμένα ο Διοικητής Απόστολος Λέτσιος, ο Υποδιοικητής Βασίλης Καραμπελιάς, τα μέλη Τριανταφυλοπούλου Πόπη και Δημακόπουλος Δημήτρης, το μέλος του Δ.Σ και Διοικητική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Τζίφα Δέσποινα, ο Εκπρόσωπος των Εργαζόμενων Πετρόπουλος Κώστας και των Ιατρών Ηλιόπουλος Παναγιώτης, ανέφεραν στην Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, τον Διοικητή και τους δύο Υποδιοικητές, πού ήταν παρόντες, την αδιέξοδη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Νοσοκομείο από την ανυπαρξία Οδηγών, τις δυσκολίες στην λειτουργία μας και τις επιπτώσεις στους Ασθενείς, κυρίως στην σίτισή τους, καταθέτοντάς τους  συγκεκριμένες προτάσεις, προτάσεις βάσει των  οποίων περιμένουμε ΑΜΕΣΑ τις σχετικές λύσεις, λύσεις στο πρόβλημα που το τονίζουμε δεν μπορεί να υφίσταται άλλο έτσι όπως έχει μέχρι τώρα.

Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε εμάς, οι Ασθενείς να παίρνουν το πρωινό τους μετά τις 10:30 αντί για τις 07:30 και το μεσημεριανό τους στις 3 αντί για τις 13:00 το μεσημέρι.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ καθημερινά να ψάχνουμε τους Εργαζόμενους της Ασφάλειας, που είναι άλλη η αποστολή τους, για να κάνουν τον οδηγό, προκειμένου να μην μείνουν νηστικοί οι Ασθενείς, να μεταφέρουν τα αίματα για να ξεκινήσουν τα χειρουργεία, να μεταφέρουν διάφορα υλικά για να λειτουργήσουν οι κλινικές και πολλά άλλα και από τους αρμοδίους να μην δίνει κανένας μα κανένας λύση…

 

Εμείς συνεχίζουμε και παράλληλα αναρωτιόμαστε και θέλουμε απάντηση επ΄ αυτού, πρέπει να πεθάνει άνθρωπος για να παρέμβει  ο Υπουργός και οι Εισαγγελικές Αρχές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα:Τραγελαφικές καταστάσεις στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας-Μέλη της Διοίκησης μεταφέρουν με ΙΧ το φαγητό των ασθενών ενώ τα αίματα πάνε για έλεγχο με...ταξί!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις