Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ανώριμες οι αντιδράσεις" - Η απάντηση της Έλενας Παναρίτη στους επικριτές της

"Ανώριμες οι αντιδράσεις" - Η ...

Τι φέρεται να δηλώνει η νέα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ

Την ίδια στιγμή που οι τριγμοί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται και η Κοινοβουλευτική Ομάδα εμφανίζεται έτοιμη να ζητήσει εξηγήσεις από τον Γιάνη Βαρουφάκη για τα κριτήρια με τα οποία επελέγη η Έλενα Παναρίτη ως η νέα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, η ίδια η κ. Παναρίτη εμφανίζεται να χαρακτηρίζει ως «ανώριμες» τις αντιδράσεις των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με το usay.gr η κ. Παναρίτη σχολιάζοντας τις μαζικές επικρίσεις που συνόδευσαν την επιλογή της ανέφερε τα εξής:

«Πρόκειται για ανώριμες αντιδράσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μου όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην διαπραγματευτική ομάδα».

Κατά το ίδιο δημοσίευμα η ίδια τόνισε: «Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα».

Για την επιλογή της Έλενας Παναρίτη μίλησε το πρωί της Κυριακής στο MEGA ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Υπήρξαν και άλλες αντιδράσεις πριν από τη δική μου. Δεν ήμουν ο μόνος. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτε άλλο για το θέμα» ανέφερε και πρόσθεσε «το πρόβλημα παραμένει εκ των πραγμάτων ανοιχτό, αλλά μετατίθεται η επανεξέτασή του μετά την υπερψήφιση της συμφωνίας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις