Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Επί τάπητος και πάλι το μεταναστευτικό - Ευρεία σύσκεψη φορέων σήμερα στην Περιφέρεια

Πάτρα: Επί τάπητος και πάλι το μεταναστε...

Ο διάλογος ξεκινά απο την Πάτρα ενώ αντίστοιχες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού μπαίνει ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ των φορέων της τοπικής κοινωνίας. Για τις 10.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικης Ελλάδας στην οποία έχουν προσκληθεί οι ΔήμαρχοιΠατρέων, Δυτικής Αχαΐας, Αιγιαλείας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου, φορείς και οργανώσεις Υποστήριξης Μεταναστών και Προσφύγων, ενώ θα συμμετάσχουν η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της ΠΔΕ , η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΔΕ  και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π .Ε. Αχαΐας.

Παρόμοιες συναντήσεις πρόκειται να οργανωθούν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες (Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην πρόσκληση που απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος, τονίζεται πως σκοπός της συνάντησης είναι να προσεγγιστεί και να συζητηθεί, το μείζονος σημασίας και πιο επίκαιρο παρά ποτέ, ζήτημα της μετανάστευσης.

Είναι απαραίτητο να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες συντονισμού όλων των φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προκειμένου, μέσω του διαλόγου, της κατάθεσης προτάσεων και της ευρύτερης συνεργασίας να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεταναστευτικό ζήτημα, όπως έχει ήδη τονίσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις