Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Οι Πολωνοί Orange Trane έρχονται στην Πάτρα

Οι Πολωνοί Orange Trane έρχονται στην Πάτρα

Στο Estivo – cocktail bar restaurant στον Καστελόκαμπο το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στις 21.00

Οι Πολωνοί καλλιτέχνες Orange Trane έρχονται στην χώρα μας για 3 συναυλίες.

Το Orange Trane Acoustic Trio θα λάβει μέρος στο 15ο Athens Technopolis Jazz Festival την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 και στο 13ο Preveza Jazz Festival την Παρασκευή 5 Ιουνίου. Λίγο πριν την αναχώρησή τους ο ήχος τους θα ακουστεί και στην πόλη της Πάτρας.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 το Estivo-Cocktail Bar Restaurant στην περιοχή του Καστελόκαμπου θα τους υποδεχθεί για ένα ταξίδι στην παραδοσιακή τζαζ με τη σύγχρονη fusion επιρροή.

Ποιοι είναι οι Orange Trane

Ακολουθώντας την πλούσια τζαζ παράδοση της Πολωνίας, το γκρουπ βρίσκεται στην τοπική σκηνή από το 1994. Ήδη από το 1997 οι Orange Trane ξεχώρισαν παίζοντας σε ένα στυλ που συνδυάζει δημιουργικά την παράδοση της τζαζ με τις σύγχρονες fusion εκφάνσεις της και δίνοντας συναυλίες σε τζαζ κλαμπ και μεγάλα φεστιβάλ της χώρας τους.

Το γκρουπ διακρίθηκε και βραβεύτηκε σε πολλές περιπτώσεις ενώ κυκλοφόρησε και δίσκους όπως το ντεμπούτο τους «Obertas» και «My Personal Friend» του 1998. Από το 2011, ο Piotr Lemańczyk (κοντραμπάσο) και ο Tomasz Łosowski (ντραμς, κρουστά) ανασυγκρότησαν το γκρουπ έχοντας μαζί τους τον βιμπραφωνίστα Dominik Bukowski.

Το 2012 ηχογράφησαν το άλμπουμ «Orange Trane Acoustic Trio» και κατόπιν το «Fugu».

Το Estivo – Cocktail Bar Restaurant βρίσκεται στην οδό Αχαΐας 13 & Κοίμησης της Θεοτόκου, στην παραλία του Καστελόκαμπου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life