Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΕΕΔΕ: Workshop “Investors in People: Business Success through people” στην Πάτρα

ΕΕΔΕ: Workshop “Investors in People: Bus...

Την Τετάρτη 13 Μαϊου

Το «Investors in People» που δημιουργήθηκε το 1991 με πρωτοβουλία της Βρετανικής Κυβέρνησης, δραστηριοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 75 χώρες και έχει υιοθετηθεί από περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς παγκοσμίως.

Το IIP καθιστά δυνατό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων διασφαλίζοντας πως υπάρχει η σωστή υποδομή για την υπεροχή των ανθρώπων σε επίπεδο τεχνογνωσίας, δεξιοτήτων, επιβράβευσης και εξέλιξης.

Ως Εθνικός Εκπρόσωπος του Οργανισμού Investors in People International, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει και υλοποιεί το πρωτοποριακό διαδραστικό Workshop με θέμα:

“Investors in People: Business Success through people”

Κατά την διάρκεια του Workshop που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ Πάτρας την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 – 21:00, θα παρουσιαστεί το Πρότυπο IIP ενώ παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συζητήσουν με άλλα διακεκριμένα στελέχη από το χώρο του HR και ευρύτερα, σύγχρονα θέματα και προκλήσεις που απασχολούν τους ίδιους και κατ’ επέκταση την επιχείρησή τους σε σχέση με την Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού και πώς το Investors in People Framework μπορεί να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις, για βελτίωση επιδόσεων και ανάπτυξη.

Εισηγήτρια του Workshop θα είναι η κ. Λευκή Παπαχαραλάμπους, Σύμβουλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, ωστόσο λόγω  περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στην κ. ‘Αντυ Γαρδίκη, 2610 318 573 / 2610 361 567 ή μέσω e-mail: patra@eede.gr

 

Ανεξάρτητα από την συμμετοχή στο Workshop, σας γνωρίζουμε ότι η ομάδα Investors in People της ΕΕΔΕ,  βρίσκεται στη διάθεσή των ενδιαφερομένων για μια αναλυτική παρουσίαση προσαρμοσμένη στις ανάγκες και προϋποθέσεις της κάθε εταιρίας.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην ΕΕΔΕ Πάτρας, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά