Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα:Τραγελαφικές καταστάσεις στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας-Μέλη της Διοίκησης μεταφέρουν με ΙΧ το φαγητό των ασθενών ενώ τα αίματα πάνε για έλεγχο με...ταξί!

Πάτρα:Τραγελαφικές καταστάσεις στο νοσοκ...

Επανέρχεται στο θέμα της διαθεσιμότητας των οδηγών το σωματείο Ιπποκράτης

Στα προβλήματα που ανακύπτουν απο τη διαθεσιμότητα των οδηγών των νοσοκομείων εδώ και ένα χρόνο επανέρχεται το σωματείο εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας". Αφορμή αυτή τη φορά η ...αποκάλυψη οτι ο Διοικητής και η Προϊσταμένη μετέφεραν με τα δικά τους οχήματα το φαγητό των ασθενών, ενώ τα δείγματα αίματων των ασθενών μεταφέρθηκαν με...ταξί!

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του σωματείου:

Συμπληρώθηκε ήδη ένας και πλέον χρόνος από την ημέρα (7/4/15) που η τότε συγκυβέρνηση έθεσε σε διαθεσιμότητα τους Οδηγούς των Νοσοκομείων, αφήνοντας έτσι δυστυχώς τα Νοσοκομεία χωρίς Οδηγούς και ιδιαιτέρως το Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ που ως γνωστόν λειτουργεί διάσπαρτο, σε πάρα πολλά κτίρια.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της τότε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και των εδώ εκφραστών της, το πρόβλημα δυστυχώς όχι μόνον δεν λύθηκε απεναντίας 13 μήνες μετά συνεχίζει να υφίσταται, καταγράφοντας αρκετά συχνά τραγελαφικές καταστάσεις στην λειτουργία του Νοσοκομείου, όπου πάρα πολλές φορές μένουν ακάλυπτες συγκεκριμένες εργασίες και τομείς του Νοσοκομείου.

Τέτοιες καταστάσεις καταγράφονται πολύ έντονες ακόμη και το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπου:

ü Οι Ασθενείς σιτίζονται γιατί το φαγητό τους σήμερα το μεταφέρει ο Διοικητής και χθες το μετέφερε η Προϊσταμένη με το δικό της αυτοκίνητο. Ναι καλά ακούσατε ο Διοικητής, η Προϊσταμένη και όχι μόνον κάνουν χρέη Οδηγού.

ü Τα αίματα μεταφέρθηκαν το Σαββατοκύριακο με ΤΑΞΙ.

ü Λοιπές άλλες ανάγκες κατά καιρούς καλύπτονται από την Ασφάλεια του Νοσοκομείου που αφήνει τον τομέα της  ακάλυπτο, με τις γνωστές ταραχές και επεισόδια στα ΤΕΠ, αλλά και από τα Κέντρα Υγείας, παραβιάζοντας έτσι και την σχετική εργατική Νομοθεσία.

Η κατάσταση αυτή που πέρα από την επικινδυνότητά της, δυστυχώς αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ για το Νοσοκομείο, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Λύσεις υπάρχουν πολλές και πιο εφικτές, αρκεί στις διωκτικές τάσεις και την απραγία της προηγούμενης Διοίκησης της 6ης Υ.Πε, να υπάρξει επιτέλους η σχετική πολιτική βούληση και η διάθεση επίλυσης του προβλήματος, αυτό δηλ. που δυστυχώς δεν υπήρξε μέχρι σήμερα.

Γι΄ αυτό λοιπόν ακόμη μια φορά ζητάμε την ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ στο Νοσοκομείο, των  οδηγών που είχαμε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ψυχιατρική όπως λέμε...παθολογική! Γέμισε η ψυχιατρική κλινική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο - Ξεπερνούν τα 10 τα ράντζα στους διαδρόμους!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being