Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 4 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Μέρες νέων σχέσεων και συνεργασιών με την πανσέληνο που κορυφώνεται σήμερα, η οποία τονίζει γενικά την κοινωνική σας ζωή. Αυτό που θέλει προσοχή τις μέρες αυτές είναι οι ακρότητες κάθε είδους και η επιπολαιότητα, λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Δία που μπορεί να σας κάνει να εκδηλώνεστε υπερβολικά, χωρίς μέτρο και λεπτότητα.

Δίδυμοι

Έμφαση στον εργασιακό τομέα αλλά και σε ζητήματα υγείας δίνει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα. Καθώς συνδυάζεται με το επιπόλαιο τετράγωνο Ήλιου-Δία, μπορεί αυτές τις μέρες να λειτουργείτε αμελώς ή υπερβολικά και απερίσκεπτα στη δουλειά, στην επικοινωνία, την μάθηση, αλλά και με την υγεία και την διατροφή σας.

Καρκίνος

Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου στον Σκορπιό, η οποία είναι ιδιαίτερα ερωτική και δίνει αυτές τις μέρες ευκαιρίες για φλερτ και νέες αισθηματικές περιπέτειες. Η εμπλοκή του υπερβολικού Δία στην επιρροή της πανσελήνου, μπορεί να ωθήσει σε επιπόλαιες συμπεριφορές, τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά – αρκετές σπατάλες.

Λέων

Η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων αυτές τις μέρες. Καθώς συνδυάζεται με το τετράγωνο του Ήλιου με τον επιπόλαιο Δία στο ζώδιό σας, μπορεί να λειτουργείτε απερίσκεπτα σε ανάλογα ζητήματα, αλλά και να κάνετε διάφορες υπερβολές ή να εκδηλώνεστε χωρίς λεπτότητα και μέτρο.

Παρθένος

Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της πανσελήνου, η οποία αυτές τις μέρες δίνει έμφαση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ωθεί σε συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ επίσης τονίζει θέματα μάθησης, σεμιναρίων, πληροφόρησης. Ακόμα, έμφαση δίνει σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η επιπολαιότητα σε όλα τα παραπάνω.

Ζυγός

Αυτή η πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά σας, κι έτσι αυτές τις μέρες μπορεί ν' ανοίγετε νέες πηγές εσόδων, να προχωράτε σε αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες κινήσεις. Δεν λείπει η απερισκεψία στην διαχείριση των πόρων σας. Το τετράγωνο Ήλιου-Δία επίσης αυτές τις μέρες ωθεί σε ακρότητες με τις παρέες σας και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας γίνεται αυτή η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό είναι μέρες ξεκινημάτων, δράσης, νέας πορείας και αποφάσεων. Καθώς η πανσέληνος συνδυάζεται με το επιπόλαιο τετράγωνο Ήλιου-Δία, μπορεί να λειτουργείτε απερίσκεπτα και χωρίς μέτρο, τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και στις σχέσεις και τα επαγγελματικά.

Τοξότης

Προχωράτε σε κάποια τελειώματα και ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες, λόγω της επιρροή της πανσελήνου απ' τον τελευταίο σας οίκο, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Κλείσιμο κύκλων και κεφαλαίων. Προσέξτε για λίγες μέρες ακόμα να μην λειτουργήσετε επιπόλαια σε σπουδές, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και σε νομικά θέματα, διδασκαλία, συγγραφή.

Αιγόκερως

Κάνετε νέα σχέδια αυτή τη περίοδο με την πανσέληνο, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, όμως μπορεί να υπολογίζετε κάπως επιπόλαια, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. Απερισκεψία και στα ερωτικά, λόγω του χωρίς μέτρο τετραγώνου Ήλιου-Δία. Επίσης η πανσέληνος δίνει έμφαση στις φιλίες και στην δραστηριοποίησή σας σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ίντερνετ.

Υδροχόος

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα. Καθώς συνδυάζεται με την όψη Ήλιου-Δία που κι αυτή κορυφώνεται σήμερα, μπορεί να λειτουργείτε κάπως επιπόλαια ή με αφέλεια και χωρίς μέτρο, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι υπερβολές κοστίζουν στην κοινωνική σας εικόνα.

Ιχθύες

Σας ταξιδεύει αυτή η πανσέληνος, τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, η οποία είναι ρομαντική μεν, ωθεί όμως και σε αρκετές υπερβολές, ακόμα και στην διατροφή. Προσέξτε την αμέλεια και την επιπολαιότητα στην υγεία, την εργασία αλλά και στις σπουδές, τα ταξίδια και σε νομικά θέματα.

Κριός

Ιδιαίτερα ερωτική η πανσέληνος στον Σκορπιό, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, και σας δίνει αυτές τις μέρες την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα στον σύντροφο. Συνδυάζεται όμως με το τετράγωνο Ήλιου-Δία το οποίο προκαλεί υπερβολές, ενώ προσοχή χρειάζεται σε επιπόλαιες κινήσεις σε οικονομικά θέματα, στα αισθηματικά ή σε ζητήματα παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being