Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα Goody’s όπως δεν τα έχεις φανταστεί!

Τα Goody’s όπως δεν τα έχεις φανταστεί!

Νέο Goody’s Burger House στην Πάτρα!

Βρεθήκαμε σ’ έναν υπέροχο, νέο χώρο και απολαύσαμε λαχταριστά burgers αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από πολύ ενδιαφέροντα νέα πιάτα. Ο λόγος για το νέο Goodys Burger House στη Μαιζώνος 65, στην Πλατεία Όλγας, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην καρδιά της Πάτρας!

Πρόκειται για ένα νέο μοντέρνο χώρο με υψηλή αισθητική και με νέο εμπλουτισμένο menu που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Μεγάλη ποικιλία από burgers όπως το Grilled Chicken Delight με ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο και ελαφριά σως aioli αλλά και τα Extreme Club Sandwiches με νέους συνδυασμούς  όπως το Extreme Philly Club, με 3 πλούσιες στρώσεις Philadelphia.

Αξίζει να δοκιμάσετε τουλάχιστον ένα από τα signature πιάτα, όπως τα New York Sandwiches, η Quesadilla και η Tortilla με γέμιση από κοτόπουλο ή μοσχαρίσιο μπιφτέκι.  Τα νέα Goody’s Burger House σηματοδοτούν τη νέα πορεία της Goody’s και παρουσιάζουν αυτή τη νέα εποχή στην Πάτρα! Σας περιμένουν λοιπόν να ζήσετε και εσείς τη νέα εμπειρία των Goody’s Burger House στη Μαιζώνος 65 στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά