Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αύριο στο Μεσολόγγι η Ημερίδα για την οδική ασφάλεια

Αύριο  στο Μεσολόγγι η Ημερίδα για την ο...

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το ΑΤΕΙ και το Ι.Ο.ΑΣ. «Π. Μυλωνάς»

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ενημερωτική Ημερίδα για την οδική ασφάλεια που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα που υλοποιεί για την προάσπιση, την προαγωγή και τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών.

Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν προγραμματιστεί και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδος (Αχαία, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία).

Μετά την Πάτρα και τον Πύργο, την Τετάρτη 29/4/2015, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνουν την ημερίδα με θέμα «Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση Πολιτών – Φοιτητών για την οδική ασφάλεια», στις 10 το πρωί στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

«Στόχος μας» όπως τονίζει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, «είναι να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για την επικινδυνότητα των δρόμων, να εκπαιδευτούν ώστε να είναι καλύτεροι και πιο προσεκτικοί οδηγοί, να μπορούν να αντιδράσουν και να έχουν καλύτερα αντανακλαστικά σε περίπτωση ατυχήματος και γενικότερα να μάθουν για την οδική ασφάλεια».

Ειδικότερα στην ημερίδα του Μεσολογγίου όπως αναφέρει ανάρτηση του agrinionews.gr, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ι.Π. Μεσολογγίου (Αιτωλίας και Ακαρνανίας) κ.κ. Κοσμάς, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Δημάρχος Ι.Π Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, η Διοικητής Τροχαίας Μεσολογγίου Ελένη Βούρβαχη, η προέδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.Α.Σ) «Πάνος Μυλωνάς» Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, ο προέδρος του ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας Σωκράτης Καπλάνης, ο Κοσμήτορας της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας-Μεσολόγγι Κοσμάς Βιδάλης, ο Κοσμήτορας της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας – Μεσολόγγι Θεοφάνης Μαυριδάκης και ο εκπρόσωπος των σπουδαστικών συλλόγων ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας-Μεσολόγγι Θάνος Μήτσας ενώ θα ενημερώσει για την κοινωνική πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος από την Πάτρα.

Συντονιστής και ομιλητής θα είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Δριβίλας ενώ θα μιλήσει και ο εκπαιδευτής του Ι.Ο.ΑΣ. Δημήτρης Χατζηδοπαυλάκης με θέμα «Παρουσίαση προγράμματος για την Οδική Ασφάλεια “Γνώση – Πρόληψη – Ζωή”».

Οι ημερίδες θα ολοκληρωθούν με πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε προσομοιωτές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις